Ak Parti'de büyük kongre öncesi belde,ilçe ve il kongresi yapılacak.Zonguldak'ta Gülüç'le başlayan kongre Alaplı ile devam etti. Samsun milletvekili, il koordinatörü Ersan Aksu'nun katımı ile yapılan 
Alaplı İlçe Kongresinde Altan Güngör ve ekibi göreve geldi.

"ZONGULDAK'I ŞAHA KALDIRACAĞIZ"

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan,yaptığı açıklamada, Güngör ve yönetimi tebrik etti. Hep birlikte daha güçlü bir Alaplı ve daha güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen Çağlayan,şu düşünceleri aktardı:"
"Alaplı 8. Olağan Kongremizi, Samsun milletvekilimiz, il koordinatörümüz Sayın Ersan Aksu, Zonguldak milletvekillerimiz ve tüm teşkilat mensuplarımızın katılımıyla büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. Kongremizde tekrar ilçe başkanı seçilen kıymetli başkanımız Altan Güngör ve yeni yönetimini yürekten tebrik ediyor, kendilerine çalışmalarında kolaylık ve başarılar diliyorum.Bu kutlu davada birlik ve beraberlik içinde, milletimize en iyi hizmeti sunma yolunda el birliğiyle yürümeye devam edeceğiz. Hep birlikte daha güçlü bir Alaplı ve daha güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam!"
145F3089 C64D 49F2 88Fb 47C624B6Ee1C

Kaynak: Haber Merkezi