TFF 3. Lig dördüncü grupta  mücadele edecek olan Zonguldakspor FK’da önümüzdeki günlerde yapılacak olan kongrede yönetime girecek  olun 7 isim netleşiyor.
Harun  Demir Başkanlığında  oluşturulması planlanan yönetime birbirinden değerli isimler girecek. Avukat Namık, Çağalı Çakır Denizcilik Limitet şirketi sahibi iş insanı Mustafa Çakır, Berplus Yapı Ve Turizm Ltd. şirketi sahibi iş insanı Mehmet Berkan Önal, Yüksel Mobilya sahibi Devrekli iş insanı Murat Karka'dan sonra  diğer  3 kişinin ismi daha basına yansıdı.
Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Tosun,  Bülent Ecevit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yardımcı Doçent Doktor  Ferdi Kesikoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli‘nin de 7 kişilik yönetimde yer alacağı öğrenildi.
Önemli isimlerin yönetimde yer alması ile birlikte Zonguldakspor FK  daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecek.
YENİ YÖNETİM  BEĞENİ İLE KARŞILANDI
Harun Demir Başkanlığında  oluşacak 7 kişilik yönetim taraftarlar arasında da beğeni ile karşılandı. Kırmızı-Lacivertli ekip yeni yönetim kurulunun katkıları ile tesisleşme, alt yapı  ve  kurumlaşma yolunda önemli adımlar atacak. Sportif Başarıyı yakalamak için el birliği ile çalışılacak.
 

Muhabir: Ercan Aygün