Genel Maden İşçileri Genel Başkanlığı ve Türk-İş Genel Sekreterliği görevini yürütürken 6 Ağustos 1999 yılında  uğradığı silahlı bir saldırı sonucu hayatını kaybeden  Şemsi Denizer anısına futbol turnuvası  düzenlenecek.
Zonguldak’ta eski futbolcu Hacı Kara tarafından bu sene 11’incisi düzenlenecek olan Şemsi Denizer  futbol turnuvası 20 Temmuz’da start alacak.
 Turnuva bu sene  genç ve veteran oyuncuların katılımı ile oluşturulacak karma takımların katılımı ile  düzenlenecek. Oyuncularda yaş sınırı aranmayacak.
Turnuvanın birincisine 3000 TL para ödülü ve kupa verilecek.
 GMİS Eski Genel Başkanı Merhum Şemsi Denizer anısına düzenlenecek olan turnuvaya katılmak isteyen takımlar Hacı Kara’ya baş vurarak kayıt yaptırabilecekler.
‘DENİZER’İ UNUTMAYACAĞIZ’
Şemsi Denizer’i unutmamak ve anmak için geleneksel hale getirdiklerini  turnuvanın bu sene 11’incisi düzenleyeceklerini belirten eski futbolcu Hacı Kara katılmak isteyenlerin  bir an önce kayıt yaptırmaları gerektiğini hatırlattı.
TURNUVA NE ZAMAN BAŞLAYACA
Bu sene turnuvayı  gençler ve veteranlar olarak ayrı ayrı değil de karışık tek kategoride düzenleyeceklerini belirten Hacı Kara, “Takımlar karışık olacak. Genç ve 35 yaş üstü olarak tabir ettiğimiz veteran futbolcular ayrı takımda yer alabilecekler. Amacımız hem yaz aylarının futbol dolu geçmesini sağlamak, hem de  Efsane Başkanımız Şemsi Denizer’i anlak. 20 Temmuz’da başlayacağız.  Maçlar Fener sahasında oynanacak. Ben  futbolu seven herkesi  katılmaya davet  ediyorum”  dedi
 

Muhabir: Ercan Aygün