Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Serdal Acar, Zonguldak Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. 
Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Serdal Acar ve Yönetim Kurulu Yenice'liler Derneği Önceki Dönem Başkanı ve Zonguldak Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Serdal Acar ve Yönetim Kurulu Yeniceli'ler Derneği Önceki dönem başkanı ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman'a nezaket ziyaretinde bulundu.Ziyarette Başkan Acar, Karabük Yenice'li Hemşerimiz Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği onursal üyemiz Zonguldak Sanayi ve Teknoloji İl Müdürümüz Değerli ve kıymetli dostumuz Sayın Yaşar Karaman Zonguldak İlimizin sevilen sayılan bürokratların başında gelmektedir sanayi ve teknoloji il Müdürü olduktan sonra Kurumu aldığı yerden çok üst noktalara getirerek taraflı tarafsız herkese başarısından söz ettirmiştir. Şunu altını çizerek belirtmekte fayda olacağı kanaatindeyim Hemşerimiz Sayın Müdürüm kendisini tecrübelerisiyle ziyadesiyle isbatlamış 
Zonguldak ilimizde Koltuktan güç alan değil koltuğa makama güç veren nadir Kurum müdürlerimizdendir. hizmetleri ve yapmış olduğu katkılar ortadadır.Sevgili Müdürümüze Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği olarak nezaket ziyaretinde bulunarak Zonguldak ımızı in genel konuları ve çalışmaları devam hakkında bilgi alarak fikir alışverişinde bulunduk.Sevgili Müdürüme göstermiş olduğu misafirperverlik ve nezaketlerinden dolayı teşekkür eder başarılı çalışmalarının devamını dilerim her zaman yanındayız dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman ise "Serdal Başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ederim Sayın başkanımla güzel dostane bir sohbet gerçekleştirdik. Zonguldak Karabük'lüler Derneğimize ve  Başkanımıza çalışmalarında başarılar dilerim ayaklarına sağlık dedi.Karşılıklı iyi dilek ve temenniler sunuldu.Ziyarette Zon Kar Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Serdal Acar'a Zon Kar Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği başkan yardımcısı Orhan Burhan Hamarat ve Nabi Ayyıldız eşlik etti ve ziyaret tamamlandı. 

Kaynak: HABER MERKEZİ