Cumhurbaşkanlığı  İletişim Başkanlığı merkez teşkilatında boş bulunan pozisyonlarda görevlendirilmek üzere "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar" çerçevesinde, Başkanlıkça yapılacak yazılı ve sözlü sınav sonucuna göre personel alımı yapacak.
İletişim faaliyetlerinde tanıtma, basın, enformasyon, kamu diplomasisi, tercüme alanlarında ve özellikle simultane tercüme hizmetlerinde çalıştırılmak üzere İngilizce (2) ve Rusça (1) dillerinde İletişim Personeli pozisyonunda istihdam edilmek amacıyla aşağıda belirtilen niteliklere haiz toplam 3 (üç) adet sözleşmeli personel alınacak.Adaylar başvurularını 8 Temmuz– 19 Temmuz 2024 tarihleri arasında e-Devlet aracılığıyla İletişim Başkanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden elektronik ortamda yapacak.

Yazılı ve sözlü (mülakat) sınav sonuçları ile bu sınavlara ilişkin tüm bildirimler https://www.iletisim.gov.tr adresinden ilan edilecek.
Adaylar sözlü/uygulamalı sınav sonuçlarına ilişkin bilgileri Kariyer Kapısı üzerinden görüntüleyebilecek.
Yerleştirilmeye hak kazanan adaylardan istenecek belgeler Başkanlığımız https://www.iletisim.gov.tr ve https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ resmi web sayfalarından yayınlanacak.
Sınavla ilgili her türlü bilgiye, aşağıdaki telefon numaraları ile Başkanlığın https://www.iletisim.gov.tr resmi web sayfası aracılığıyla ulaşılabilir.
Telefon Numarası : (0 312) 590 28 08/21 67/21 45
E-Post : [email protected]
Adres : Kızılırmak Mahallesi Mevlana Bulvarı No:144 Çankaya/ANKARA
 

Kaynak: Haber Merkezi