Metin Kudu’nun moderatörlüğünü yaptığı “90 DAKİKA” programı canlı yayını Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’ndan yapıldı. 
Programa Zonguldakspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Tribün Lideri Miraç Balcı ve Tribün Lideri Taner Arslantürk eşlik etti. 
22 Eylül Pazar günü saha ve seyircisi önünde  oynanacak Ağrı 1970 Spor maçı öncesi takım ve seyirciler hakkında görüş alışverişinde bulunan Öztürk, Balcı ve Arslantürk takıma sahip çıkılması çağrısında bulundular. 

“ YENİ OLUŞUMA SAHİP ÇIKALIM” 

Canlı yayında kendisine yöneltilen sorulara yanıt veren Zonguldakspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, 
Zonguldakspor’un yeni oluşumundan bahsederken, yeni oluşuma ve takıma herkesin sahip çıkması gerektiğini ifade etti. Harcadığınız tüm emekler boşa gitmeyecek, her şeyin hesabını vermeye hazırız diyen Öztürk yaptığı açıklamada; 
“ Harun Demir başkanlığında yeni bir oluşum içerisine girdik. İlk önceliğimiz şeffaflık, güzel bir yönetim oluşturduk. Takımın ismini değiştirmekle ilk adımı attık. Takımın ismi artık Zonguldakspor FK olacak. 
Yoğun bir çaba harcıyoruz. Oyuncularımızın çoğunu yeniledik. İyi kadro ve güzel hocalarımız var. Amatör ruhla profesyonel işler yapıyoruz. Bu sene kombine satışımız çok iyi, takıma destek olmayan isteyen kadar takımı seven var. Başarı sahiplidir, başarısızlık öksüzdür. Zonguldakspor yeni oluşumu ile birlikte çok güzel bir çıkış yakaladı. Yeni oluşuma ve takıma sahip çıkalım. ” ifadelerine yer verdi. 

“TRİBÜN DOLSUN, TAKIM ÇOŞSUN” 

Diğer yandan düşünceleri ile canlı yayına destek olan Tribün Lideri Miraç Balcı ve Tribün Lideri Taner Arslantürk taraftarlara çağrıda bulunarak 22 Eylül Pazar günü saha ve seyircisi önünde  oynanacak Ağrı 1970 Spor maçı öncesi uyarı yaptılar. 
Gönlünde Zonguldakspor sevdası taşıyan herkesin tribünü doldurmasını bekleyen Tribün Liderleri kimseden ekstra bir şey beklemediklerini ifade ettiler. 
Erkek seyircilerden ziyade bayan seyircileri de maça beklediklerini ifade eden Balcı ve Arslantürk, maç sonunda gururla Gazipaşa Caddesi’nde yürüyelim çağrısı yaptılar. 

Muhabir: Neriman Dengiz