Zonguldakspor’a geçtiğimiz sezon bir önceki dönem Belediye Başkanı Selim Alan tarafından deplasman ulaşımını sağlamak için kiralama yöntemi ile otobüs tahsis edilmişti. 31 Mart’ta göreve seçilen Tahsin Erdem,  tasarruf tedbirleri  kapsamında bu otobüsü sözleşmesi bittiği gerekçesi ile geri çekmişti. Bu durum kamuoyunda çeşitli yorumlana sebep olmuştu. Zonguldakspor’lu futbolcular geçtiğimiz hafta yapılan sezonun ilk çalışmasında  minibüs ise gitmişlerdi.
Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem Belediye’ye ait üstü kaplamalı küçük otobüsü Zonguldakspor’un şehir içi ve antrenman ulaşımlarını sağlamak için  tahsis etti. Zonguldakspor’lu futbolcular ilk gün hariç diğer günlerde  Çaydamar’da bulunan tesislerden Fener sahasına  antrenman için gelirken bu otobüs ile ulaşımı sağladı. Şehir içi ulaşım sorunu çözülen Zonguldakspor yönetimi Belediye Başkanı Tahsin Erdem’e teşekkür etti.
Öte yandan deplasman ulaşımlarını sağlayacak büyük otobüs ayarlamak için yönetim tarafından girişimlerde bulunulduğu belirtildi.

Muhabir: Ercan Aygün