Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, teknik ekibi ile birlikte Birlik Mahallesi, Ontemmuz Mahallesi ve Dilaver Mahallesi’nde ki sorunları inceledi. 

Mahalle sakinleri ile istişare yapan Başkan Erdem, talepleri bir bir not aldı. 
Temel ihtiyaçlar noktasında vatandaşların yanında olduğunu ifade eden Erdem sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; 

“Başkanımız Tahsin Erdem, beraberinde teknik ekibi ile birlikte Birlik Mahallesi, Ontemmuz Mahallesi ve Dilaver Mahallesi’nde yer alan sorunları yerinde inceledi. 

Ziyaret kapsamında mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Başkanımız Tahsin Erdem, vatandaşlarımızın taleplerini dinleyerek yaşanan sıkıntılar hakkında detaylı bilgi aldı. 

Teknik ekibimiz ile yapılan incelemelerde, mahallelerimizin alt yapı, yol ve çevre düzenlemeleri gibi temel ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar değerlendirildi. 

Başkanımız Tahsin Erdem, ‘Mahallelerimizin sorunlarını en kısa sürede çözerek vatandaşlarımıza daha yaşanabilir bir şehir sunmayı hedefliyor, kronikleşmiş sorunlarımıza hızlı, kalıcı ve etkili müdahalelerde bulunarak, planlama sürecini oluşturuyoruz.’ dedi. 

Vatandaş odaklı bir hizmet anlayışı benimsediklerini vurgulayan Başkanımız Tahsin Erdem, sorunların çözümü için gerekli adımların hızla atıldığını, ekiplerimizin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü vurguladı. 

Başkanımız ardından İstasyon Caddesi’nde vatandaşlarımızın ve balıkçı esnafımızın daha hijyenik ve uygun koşullarda alışveriş yapabilmesi adına planladığımız ve halıhazırda çalışmaların sonuna yaklaştığımız yeni balık satış noktasında incelemelerde bulundu.”

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak: Haber Merkezi