TFF Üçüncü Lig’de mücadele edecek olan  Zonguldak Kömrüspor’da yeni sezon öncesinde sessizlik sürerken, Yönetim kurulunun  çalışma içinde olduğu alınan bilgiler arasında bulunuyor.
Zonguldak Kömürspor,  geçtiğimiz sezon deplasman ulaşımlarında   bir önceki  dönem Zonguldak Belediye  Ömer Selim Alan’ın tahsis etiği otobüsü kullanıyordu. Göreve yeni seçilen Belediye Başkanı  Tahin Erdem’in şehrimizi profesyonel futbol liginde temsil eden tek takımı olan Zonguldak Kömürspor’a aynı otobüsü bu sezon içinde tahsis edip etmeyeceği  sürekli sorulan sorular arasında bulunuyor.
Seçimden önce  ve sonra  Zonguldak  Kömürspor’un maçlarını taraftarların arasından izleyen, Şike sürecinde yapılan büyük yürüyüşte en ön sıralarda yer alan Tahsin Erdem’in Zonguldak Kömürspor’a destek olmaya devam edecekleri konusunda  basında  onlarca haberi çıkmıştı.
Tahsin Erdem  seçilir seçilmez Zonguldak Kömürspor’a otobüsü  tahsis eden ve arka camında dönemin Belediye  Başkanı Selim Alan’ın bulunduğu resmi de söktürmüştü.
Taraftarının kırmızı çizgisi olan  Zonguldak Kömürspor’a Tahsin Erdem’in vereceği destek ve takım otobüsünü tekrar tahsis edip etmeyeceği merakla bekleniyor.
 

Muhabir: Ercan Aygün