Kadın ve gençlere hitap eden CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, "Kadınlarımız, gençlerimiz kesinlikle pozitif ayrımcılığı hak ediyorlar. Onlar her dönemde, her seçimde inanılmaz derecede çoluk çocuklarından, evlerinden maddi manevi bütün fedakarlıkları yapıp bizlere adaylara sahip çıkıyorlar." Dedi 

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, partisinin kadın ve gençlik kolları üyeleri ile buluştu.

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem kadın ve gençlik kolları üyelerine hitap etti.
CHP Nerkez İlçe'de düzenlenen buluşmaya, CHP Merkez ilçe Başkanı Osman Zaimoğlu CHP il Kadın kolları Başkanı Yüksel Parmak, CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Sekme, CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kenan Güven, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney ile il ilçe kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

ZAİMOĞLU: KADINLAR VE GENÇLER HER ŞEYİMİZDİR

CHP Merkez ilçe Başkanı Osman Zaimoğlu yaptığı konuşmada kadınların ve gençlerin her şeyleri olduğunu belirterek şunları ifade etti;

"Belediye başkan adayımız Erdem  başta olmak üzere örgütümüzün tüm dinamikleriyle, mekanizmalarıyla  Cumhuriyet Halk Partisi ailesini birlik bütünlük içinde  seçimlere sokacağız  Biz de bu noktada kendisinden aldığımız enerjiyle ve feyzle  bugün kendisiyle bir toplantı düzenleyerek sizlerin de buraya geldiği üzere defalarca toplantı yaptık. Bu toplantının en önemlilerinden birini yapıyoruz şu anda. Her şeyimiz olan gençlerimiz ve kadınlarımız. Bunların gençlik kolları ve kadın kolları olmak üzere bir toplantısını oluşturuyoruz. Kadın kolları, değerli başkanlarımız ve yöneticileri  gençlik kolları, değerli başkanları ve yöneticileriyle beraber Tahsin Başkan'la beraber bir istişare toplantısı yapacağız. Seçimlerde bizim lokomotifimiz olacak, dinamomuz olacak Enerjimiz olacak gençlerimiz ve kadınlarımız çalmadık kapı bırakmayacağız.
Bu değerlerle nasıl bir çalışma temposu yapacaklar bunları değerlendireceğiz. Bu çerçevede partimize gelen ve bu toplantıya katılan gençlik kollarımızı ve kadın kollarımıza Ayrı ayrı şükranlarımı, minnetlerimi sunuyorum.

ERDEM: KADINLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ KESİNLİKLE POZİTİF AYRIMCILIĞI HAK EDİYOR

Toplantıda kadınların ve gençlerin kesinlikle pozitif ayrımcılık ettiğini belirttiğini ifade eden Zonguldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem ve şöyle devam etti:

"Öncelikle burada ev sahibi sizsiniz. Beni burada ağırlama nezaketini gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bizim Cumhuriyet Halk Partisi'nin, Zonguldak'ın ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu en önemli dönemlerden bir dönemi yaşıyoruz. Kadın Kollarımızla, gençlik kollarımızla sadece burada olanlar değil, olmayanlar da isimsiz kahramanlar diyelim. Herkes bir şekilde bir yerinden tutup cumhuriyet için, demokrasi için, laiklik için, huzur için, ülke menfaatleri için elimizden ne geliyorsa hep birlikte yapacağız.  Kadınlarımız, gençlerimiz kesinlikle pozitif ayrımcılığı hak ediyorlar. Onlar her dönemde, her seçimde inanılmaz derecede çoluk çocuklarından, evlerinden maddi manevi bütün fedakarlıkları yapıp bizlere adaylara sahip çıkıyorlar. Aslında hep birlikte ülkemize sahip çıkıyoruz. Bu ön seçimden sonra göstermiş oldukları birlik, beraberlik, dayanışma beni ziyadesiyle memnun ediyor. Gerçekten dışarıda vatandaşla buluşma noktalarında insanlar birlik beraberliğimizden bahsediyorlar. İnsanlar partimize teveccüh gösteriyorlar. Bu birlik Beraberliği 31 Mart'a kadar hep birlikte, el birliğiyle taşıyacağız. Bizim hiç kimseyle küsmeye daralmaya en ufak tahammülümüz yok. Biz insanları partili, partisiz ayrımı yapmadan herkesi kucaklamak için yola çıktım. Zaten sizlerin gözlerinde de o ışığı görüyorum. Ben herkese çok teşekkür Sağ olsun, var olsun"

SEKME: TAHSİN ERDEM 31 MART'TA BELEDİYE BAŞKANIMIZ OLACAK

CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Sekme, "Biliyorsunuz 7 aday. Yedi adayımız vardı Cumhuriyet Halk Partisi'nde. Çok güzel demokratik bir seçim oldu ve Tahsin Erdem. Bizim belediye başkan adayımız oldu. 31 Mart'ta Tahsin Erdem belediye başkanımız olacak" dedi.

PARMAK: HEP BİTLİKTE BAŞARACAĞIZ

CHP il kadın kolları Başkanı Yüksel Parmak'da, "Birlik ve beraberlik içinde var gücümüzle hep beraber girilmedik, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Var gücümüzle Zonguldak'ın kalesi olan belediye başkanlığına Tahsin Erdem, belediye başkanı olarak 31 Mart akşamı belediye başkanımız olarak görevine hep birlikte hep birlikte çalışıp, hep birlikte başaracağız" dedi.

GENÇLERLE KAZANACAĞIZ

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney ve CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kenan Güven'de seçimleri gençlerle kazanacaklarını söyledi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.
 

Kaynak: Ercan Demir