Zonguldak 1.Amatör Kümede Şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Filyos Ateşspor teknik adam sorunu çözdü. Kırmızı- lacivertli yönetim takımı 1. Amatör kümede şampiyon yapan başarılı teknik adam Taner Çalova ile yeniden anlaşarak yola devam etme kararı aldı.
 Kulüpten yapılan açıklamada
Yeni dönem yapılanmasıyla ilgili gerçekleştirilen çalışmalar sonucu Futbol Takımımızın Teknik Direktörlük görevi için, takımımızı son iki sezonda şampiyon yapan antrenör Taner Çalova  ile devam kararı alınmıştır.

Kulübümüzde hem futbolculuk hem teknik direktör olarak şampiyonluk yaşayan Sayın Taner Çolova'ya görevinde başarılar dileriz."
DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİZ.
Yeniden anlaşan antrenör Taner Çalova ise duygularını şöyle getirdi  "Geçmişi başarılarla dolu şanlı Filyos Ateş Spor'umuzu yeniden eski günlerine döndürmek için çıktığımız bu yolda ilk iki senemizi şampiyonluk ile taçlandırdık. Bu sene kulübüm ile tekrar anlaşma sağladım. Hedefimiz, Süper Amatör ligde kalıcı hale gelmek ve ilerleyen süreçte Bölgesel Amatör Lig'e(BAL) çıkmak. Bu sene için yapacağımız transferler için planlama ve görüşmelerimiz sürüyor. Filyos halkının içi rahat olsun,yönetimimiz Süper Amatör şampiyonluğu için 4-5 tane kaliteli transferi bitirmek üzere. Bizi desteklemeye devam etsinler." dedi.

Kaynak: Haber Merkezi