Bartın Üniversitesi, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Bartın Yatırım Destek Ofisi ve Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nın  daveti ile gerçekleştirilen ziyarette,  Zonguldak Çaycuma Sera OSB yatırımcıları, Bartın Üniversitesinde yeni kurulan teknolojik seralarda incelemelerde bulundular. 

Heyette Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Zonguldak- Çaycuma Sera Organize Sanayi Bölgesi Yatırmcıları Ozan Bektaş,Cemal Özkan, Kadir Alagöz, Altay Ural Başpınar ile Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya yer aldı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; ‘’ Odamızın  ve Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odasının iş birliği ile kurulan  Zonguldak Çaycuma Sera Organize Sanayi Bölgemizin üst yapı inşaatları başladı.  Yatırımcılarımız ile birlikte Bartın Üniversitesinde yeni kurulan teknolojik seralar da incelemelerde bulunduk. Özellikle seralarda kurulu bulunan otomasyon ve iklimlendirme sistemlerini yerinde gördük. Kurulmakta olan seralarımızda bu deneyimlerden istifade edeceğiz.Teknik gezimizin yapılmasında katkıları olan ve ev sahipliği yapan Bartın Üniversitesi Rektörümüz  Prof.Dr.Orhan UZUN’a, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Halil Balık’a ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Bartın Yatırım Destek Ofisi Koordinatörümüz Osman Bahadır Kalecik’e çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Kaynak: Bülten