TFF Üçüncü Lig Dördüncü grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldakspor’a Futbol Federasyon’undan kötü haber geldi.
Kırmızı- Lacivertli ekip geçen sezon başında Hatayspor’dan genç oyuncu Serper Çağlar’ı kiralık olarak  transfer etmişti. Devre arasında takımdan ayrılan Sarper Cağlar, Zonguldakspor’u Futbol Federasyonu’na vermişti. Dosyaları inceleyen uyuşmazlık kurulu Zonguldakspor’un itirazını reddetmişti. Bu  gelişme üzerine  Zonguldakspor  bu kez Tahkim kuruluna itiraz etti. 
TAHKİM KURRU KARARINI VERDİ

TFF Tahkim Kurulu 23 Ağustos 2024 günlü (46) sayılı toplantısında Zonguldakspor’un itirazını bir kez daha reddetti ve Uyuşmazlık kururu kararını onadı. TFF’den yapılan açıklamada şu bilgilere verildi”

Zonguldak Kömür Spor A.Ş.’nin Futbolcu Sarper Çağlar ile arasındaki uyuşmazlığa ilişkin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nun 30.05.2024 tarih ve E.2024/110 - K.2024/216 sayılı kararına karşı itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde; Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararında usule ve esasa aykırı bir yön bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile kararın onanmasına, oybirliği ile, karar verildi.
ELMAS’A FAYDASI DEĞİL ZARARI OLDU
Zonguldakspor taraftarları  maçlarda verim alınamayan Serper Çağlar’ın  takıma faydasından çok zararı dokunduğu, birde  TTF’e şikayet ettiğini  belirterek genç futbolcuya tepki gösterdiler.

Muhabir: Metin Özden