Olay Kirmanlı Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre sosyal medya hesabında "Bundan sonra meth içip satan herkesin anasını ....." yazan 17 yaşında ki Y.M., bileklerini keserek canına kıymak istedi. Sosyal medyada ki paylaşımı görenler durumu 112 acil durum hattına bildirdi. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri kapıyı kırarak eve girerken, kan kaybeden Y.M. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Y.M. nin tedavi altına alındığı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
HİKAYESNDE UYUŞTURUCUNUN HAYATINI MAHVETTİĞİNİ ANLATTI…
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kullandığı metamfetamin maddesinin hayatını mahvettiğini anlatan Y.M., annesinin evi terke etmesini ise ‘Dünyada en çok değer verdiğim şeyi aldı’ sözleri ile anlattı 
Y.M.’nin o paylaşımı şu şekilde; “Ben var ya, kendimle olan savaşımı bitirebilseydim hepinizle ayrı ayrı ilgilenirdim. Ama ben var ya ne kendimi asmayı becerebildim, yani o kadar geri zekâlıymışım ki ne annemin canım oğlu dediği ne de babamın gururu olabildim. Yalnız yaşıyorum şu metamfetamin var ya bu kendime olan saygımı aldı benden. Dünyada en çok değer verdiğim şeyi aldı. Hiç bir şeyi başaramadım.”

Kaynak: Haber Merkezi