Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında Afet ve  Acil Durum Koordinasyon Kurulu toplantıları dün gece itibariyle aralıksız devam ediyor. 

Zonguldak'ta sabah saatleri itibariyle etkisini gösteren ve yarın sabah saatlerine kadar devam etmesi beklenen sağanak yağışlarla ilgili genel değerlendirmelerde bulunan kurul, olası durumlara karşı ekiplerin teyakkuz halinde kalmasını sağlıyor. 

Valilik'ten toplantıyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;

"Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında toplanan Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu, ilimizde bu sabah saatlerinden itibaren başlayarak yarın sabah saatlerine kadar devam etmesi beklenen sağanak yağışlarla ilgili durumu değerlendirdi.

Toplantıda yapılan değerlendirmelerde şu ana kadar herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadığı ancak, olası durumlara karşı tüm kamu kurum ve kuruluşlarının personelleri ile teyakkuzda beklediği belirtildi.

 Vatandaşlarımızın güncel bilgiler için resmi kaynakları takip etmeleri ve tedbirli olmaları önemle rica olunur. Acil durumlarda 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayabilirsiniz."

Kaynak: Haber Merkezi