Alaplı Belediyesi ekipleri tarafından, Kurban Bayramı'nın ardından temizlik çalışmaları başladı. Bayramda da yoğun mesai harcayan ekipler, tatilin ardından vites yükselterek vatandaşların duyarsız kalarak kirlettiği bölgelerde de temizlik çalışmaları yaptı.

Çocuk parkları, piknik alanları ve kamelyalara zarar vererek çöplerini de açık alanlara atan vatandaşlara duyuruda bulunan belediye;

"Ancak ne yazık ki her gün bu tür manzaralarla karşılaşıyoruz. Belediye olarak hemşehrilerimizden, kabuklu yiyecekleri ve çöplerini parklarımızdaki çöp kutularına veya konteynerlere atmalarını rica ediyoruz denildi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Şehir hepimizin ortak evidir ve bu bilinçle hareket ederek temiz tutmaya özen göstermeliyiz. Temiz bir toplum ve temiz bir şehir anlayışıyla çevremizi ve parklarımızı kirletmekten kaçınalım. Unutmayalım ki en iyi temizlik, kirletmeme prensibini benimsemektir. Belediye olarak vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu için büyük çaba harcıyoruz. Bu anlamda bize destek olan ve hassasiyet gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Lütfen parklarımızı ve çevremizi temiz tutmaya devam edelim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi