İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, ünlü sanatçı Volkan Konak'ın vefatının ardından üzüntüsünü belirten paylaşımda bulundu.
"Kalbi Atatürk ve vatan sevgisi dolu güzel insana, Allah'tan rahmet dilerken,ailesine, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum." ifadelerini kullanan Erkmen, hüzün dolu paylaşımında şu ifadelere yer verdi;
"Ülkemizin sevilen seslerinden,Karadeniz'in ve Anadolunun güçlü sesi kıymetli sanatçımız Volkan Konak'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.Arkadaş canlısı,Kalbi Atatürk ve vatan sevgisi dolu güzel insana, Allah'tan rahmet dilerken,ailesine, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.Mekanı cennet olun.Bayram günü herkesin sevdiği , ülkemizin sevilen değerlerini bir bir kaybederken lütfen düşünelim.Bayram hepimiz için sevinç,mutluluk,birlik,beraberlik içinde geçireceğimiz günler olması gerekirken ülkenin yarısının sevindiği ,yarısının üzüldüğü birinin diğerini,diğerinin öbürünü yok etme isteği içinde olduğu duruma nasıl geldik.Acilen makulu bulup ay yıldızlı şanlı bayrağımız altında 86 milyonun kardeşçe yaşadığı,farklı fikirleri demokrasimiz için zenginlik olarak görüp,onları ülkemiz çıkarına kullanma kabiliyetine dönüştürdüğümüz ortama kavuşmamız gerekiyor.Yoksa Allah korusun sonu hepimiz için çok acı olabilir.Lütfen aklıselim galip gelsin.Buna millet olarak ihtiyacımız var. Gidenler barışı özleyerek gidiyor,kalanlara düşen görev özlemleri gidermektir.Bir üzüntüm de Volkan Konak dostumuzla Zonguldak'ta birlikte bir konser de buluşup, Karadeniz ezgileriyle hemşehrilerimize güzel bir gün yaşatacaktık.Kısmet değilmiş ama biz onu herzaman kalbimiz de yaşatacağız.Güle güle güzel insan.seni unutmayacağız."