Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığının yaptığı işbirliği protokolü kapsamında Gökçebey Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü 
ile  Gökçebey Müftülüğü yeni bir projeye imza attı.
Yaza Hareketli Giriyoruz, Dinimizi Öğreniyor Sporumuzu Yapıyoruz” sloganı ile başlatılan proje kapsamında öğleden önce camiler ve Kur’an kurslarında Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler dersi ile öğleden sonra ise GSB bünyesinde Gençlik Merkezi ve Spor Okullarında sportif ve sanatsal eğitim kursları ile İlçe genelinde yüzlerce çocuk ve gençlerimiz bir yanda Kur’an kurslarına devam ederken diğer yanda spor yapma fırsatı bulacak.
HEM ÖĞRENECEKLER HEM EKLENECEKLER

Kur’an kurslarına kayıtlı çocuklar ve gençler hem zihin dünyalarında sağlıklı olmaları ve değerler eğitimi ile geleceğe hazırlamak hem de sporu sevdirmek, serbest zamanlarını  spor ve sanatsal etkinliklerle geçirmelerini sağlayarak sportif, sanatsal ve kültürel aktivitelerle gelişmelerine katkıda bulunmak amaçlanıyor.
Gökcebey Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cemil Aydoğdu, projeyi önemsediklerini belirterek"  çocuklarımızın ve gençlerimizin zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sunmak ve onları geleceğe hazırlamak noktasında İlçe Müftülüğü ile ortaklaşa yürüttüğümüz  proje
Gençlerimizin yaz aylarını dolu dolu geçirmelerini sağlıyoruz. Sportif ve sanatsal eğitimlerin yanında kurumsal olarak gençlik merkezi bünyesinde değerler atölyesi ile de projeye destek sunuyoruz .Öğrencilerimizin ve velilerimizin projeye destek ve katılımlarından dolayı  teşekkür  ediyoruz.

Gökçebey Müftüsü Mahmut Çelebi ’de bu proje olan desteğini sürdürmeye devam edeceğini ve ilçemizdeki tüm çocuklarımıza ulaşmak ulaşmak  istiyoruz."

Kaynak: Haber Merkezi