İl Müdürü Buğra Han Çağrıan, kış şartlarında meydana gelen arızalara müdahale etmenin zor olduğunu bu sebeple yenileme çalışmasının tamamlandığını ifade ettiği açıklamasında şunları söyledi, 
"Şu anda Zonguldak'ın en büyük mahallelerinden biri olan Bahçelievler Mahallesi'ndeyiz. Bahçelievler Mahallesi'nde 10 adet sokağı ve 7 trafo bölgesini içeren yer altında yenilenmiş projesini takip ediyoruz. Bu proje kapsamında 7 bölgenin hem normal besleme rejimi hem de alternatif rejimi orta gelirinde sağlanıyor ve bu hatlar yer altına alınıyor. Ayrıca alçak gerilim ve aydınlatma işlemleri yapılıyor.
41 milyon lira bütçesi olan bir projede. 9 kilometre alçak gerlilm attı. 3 kilometre orta gerim attı. 8 kilometre aydınlatma hattı yer altına tamamen alınıyor.
Ayrıca yüksek verimli led'lerle 134 adet aydınlatma direği dikiliyor.
Engebeli arazi ve yoğun bitki ölçüsü nedeniyle kış aylarında özellikle havai hatların arızalarına müdahale etmek çok zorlaşıyor. Zorlukları aşmak ve müşterilerimize kesinlikle kaliteli ve sürdürülebilir enerji vermek için çalışıyoruz. Biz de desteklerini bütün paydaşlarımıza yani çalışanlarımıza yüklenicilerimize rahatsızlık verdiğimiz mahalle sakinlerine muhtarlarımıza ve belediyemize çok teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ