ZONSİAD Yönetimi Kurulu Başkanı ve ELCAB Kablo Yönetim Kurulu Başkanı, Zonguldaklı iş adamı Nejdet Tıskaoğlu ortak olduğu HOCIN marka ayakkabı bünyesinde, İstanbul'un Esenler ilçesinde bulunan Teksilkent'te dükkan açılışı gerçekleştirdi. Dükkan açılışına Nejdet Tıskaoğlu, araştırmacı gazeteci Cem Küçük, markanın diğer ortakları, iş dünyasının önde gelen isimleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Nejdet Tıskaoğlu, HOCIN'in mağaza açılışıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duygularını ifade ederek şu ifadeleri kullandı;

"Yeni Markamız HOCIN’in Tekstilkent’te bulunan mağaza açılışını gerçekleştirdik.

Ayakkabı üretimi ile başlayıp her geçen gün üretim ağını genişleten HOCİN markamız bugün dostlarımızın duaları eşliğinde Tekstilkent’te bulunan mağazasının açılışını gerçekleştirdik.

Sevgili iş ortaklarımızın yoğun emekleri sayesinde hep birlikte mükemmel bir takım olduk ve takım ruhunu HOCİN markamıza yansıttık. Güçlü bir birliktelik demek beraberinde güçlü bir üretim ve yeni istihdam alanları demektir. Eminiz ki HOCİN çok kısa bir süre içerisinde çok büyük atılımlar gerçekleştirerek Zonguldak’ın ve Türkiye’nin gururu bir marka haline gelecektir.

Bu anlamlı günümüzde açılış törenine katılım sağlayarak bizleri yalnız bırakmayan İstanbul Sultangazi Belediye Başkanı Sayın Abdurrahman Dursun, Sanayi ve Teknoloji Zonguldak İl Müdürü Sayın Yaşar Karaman olmak üzere çok değerli Bürokratlarımız, Siyasi parti temsilcilerimiz, Sanayicilerimiz, değerli dostlarım ve mesai arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.

Programlarının yoğunluğundan ötürü aramızda olamayan ama güzel duygu ve düşüncelerini bizlerle paylaşan tüm dostlarımıza da ayrıca teşekkürlerimizi sunuyorum. Memleketimiz için laf değil hizmet üretiyor ve bunun haklı gururunu yaşıyoruz.

Yerli ve Milli Markamız HOCİN’in hayırla vesile olmasını diler, bereketli bol kazançlar temenni ederim. Bereketin ve huzurun hiç eksik olmaması dileklerimizle."

HABER MERKEZİ

Editör: Oğulcan Öz