Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, ilçenin takımı, Zonguldak Süper Amatör Lig’in iddialı ekiplerinden Gökçebeyspor'un son durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Öztürk, kulübün başarılı olmasına rağmen hiçbir şekilde destek alamadıklarını ve destek olacakların da önüne engel koyulduğunu belirterek yaptığı açıklamada, yeterli destek sağlanmazsa ligden çekileceklerini ifade etti. 

İşte Başkan Vedat Öztürk'ün açıklaması;

"Sevgili gökçebeyli hemşehrilerim

2023-2024 sezonunda süper amatör ligde mücadele eden Gökçebeyspor futbol takımımız zor şartlar altında lige tutunarak büyük bir başarıya imza atmıştır .

Tabiki hiçbir başarı cezasız kalmaz !

Başarıyı görmezden gelenler ve takıma hiçbir katkısı olmayanların sürekli eleştirisine maruz kalmak beni ve Gökçebeyspor yetkililerini hem yormuş hemde derinden etkilemiştir .

Yorucu bir sezonun ve eleştirilerin ardından 5 yıldır kulüp başkanlığını sürdüren Murat YILMAZ kulüp başkanlığı görevini sürdüremeyeceğini yorulduğunu ve yıprandığını belirterek görevinden istifa ettiğini açıklamıştır .

Bu sürecin akabinde yıllarca formasını terlettiğim ve kulüp başkanlığı’nı yaptığım Gökçebeyspor’un

Sahiplenilmemesi ve destek değil sürekli köstek olanların tek amaçlarının üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğu’nu net bir şekilde ortaya çıkartmıştır .

Gökçebeyspor 1963 te kurulmuş büyük fedakarlıklarla bugünlere gelmiştir. Belediye spor olmamasına rağmen tarafımca gereken tüm destek yapılmıştır. Gelinen süreçte tek başıma sürdürebileceğim bir kurum olmaktan çıkmış maddi ve manevi büyüklüğe ulaşmıştır .

Gökçebeyspor Kulüp yönetiminde görev alıp destek olmak isteyenleri göreve davet ediyorum .Görev paylaşımı yapılmaz ve yeterli destek sağlanmaz ise 2024-2025 sezonunda Gökçebeyspor A takımı ligden çekilerek alt yapı çalışmaları ile yoluna devam edecektir. İlerleyen yıllarda kendi bünyesinde yetiştirdiği futbolcular ile alt liglerden katılım sağlayacaktır .

Kamuoyuna saygıyla duyurulur ."

Kaynak: Haber Merkezi