Kazada 3'ü ağır 11 kişi yaralanırken yaralılardan Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Alperen Yılmaz yaşamını yitirdi. 

Edinilen bilgiye göre, Bartın'dan Arıt istikametine seyir halinde olan Satı Çelikoğlu idaresindeki 74 M 0056 plakalı yolcu minibüsü Çamaltı Köyü civarında direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yan devrilerek ağaca çarptı. 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve çok sayıda ambulans sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin hummalı çalışması sonucu araçtan çıkarılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Minibüste sıkışan 11 yaralı itfaiye ekibi tarafından çıkartıldı. Kazada sol kolu kırıldığı öğrenilen Güllü Muşuk isimli yolcunun çıkartılması sırasında olay yerine gelen oğlu "Anne seni keşke göndermeseydim, ben yanındayım... Korkma" diyerek annesini  teselli etti. 

Yaralılardan 16 yaşındaki Alperen Yılmaz'ın hastanede yaşamını yitirdiği öğrenilirken, diğer yaralılardan 2 kişinin durumunun ciddiyetini koruduğu ve 8'inin de tedavisinin devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

Kaynak: Haber Merkezi