Zonguldak'ın tanımış isimlerini  arasında  yer alan Soğuksu  Esnaflarından Harun- Mehtap Yücel çiftinin  kızı Hazer  ile  İş İnsanı Halit - Nejla  Hamzaçebi çiftinin  oğlu Suat Hamzaçebi, düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile evlendiler.
Genç  çiftin nikahını Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem kıyarken,  şahitliklerini 22. Dönem Zonguldak Milletvekili Harun Akın, önceki dönem Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, CHP Eski Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, İş İnsanları Hayri Mankan, Mustafa Kıransoy, Doğan Çebi, AK Parti Zonguldak Belediye Meclisi Üyesi Abdulkerim Gün, ve Doç. Dr. Mehmet Yaman yaptı.
Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem şahitler ve davetliler huzurunda  nikahı kıyarak evlilik cüzdanını yerine teslim etti.
Genç çifti mutlu günlerinde siyaset ve sivil toplum örgütü temsilcileri, davetliler, ailesi ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Kıyılan nikahın ardından davetliler çalınan müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek genç çiftin mutluluğuna ortak oldular. Bizde Yeni Adım ailesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 

Muhabir: Ercan Aygün