Zonguldak Barosu’nun 67.Olağan Genel Kurulu yapılıyor. Öğretmenevi'nde bugün başlayan olağan genel kurulda , baronun 2 yıllık faaliyet ve komisyon raporları okunarak değerlendirildi, ayrıca  gelecek 2 yılın tahmini bütçesi oluşturuldu. 
Kongreye Zonguldak Belediye Başkan Vekili Şaban Yeten, Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Başkanı Hasan Kahveci, CHP İl Başkan Vekili Zeki Esen, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney ile çok sayıda davetli topluluğu katıldı. 
 TEK ADAY VAR
Kongrede bugün faaliyet ve denetim raporları okunarak  ibrası yapılacak. Seçimler ise 14 Ekim Pazar günü yapılacak.
Mevcut Başkan Türker Kapkaç'ın tek aday olduğu seçimlerde Baro yönetim kurulu yeniden oluşturulacak. 
kongrede 622 delege oy kullanacak. 
Kongrenin açılışında konuşan Baro Başkanı Türker Kapkaç, "67.Olağan Genel kurulumuza hepiniz hoş geldiniz. 2 yıllık dönemimizin  faaliyetlerine, çalışma raporlarını bugün genel kurulumuzda meslektaşlarımıza sunacağız. Genel kurulumuzun sonrasında hem yönetim kuruluna hem denetleme kurulu, disiplin kurul üst kurul delegelerimizin seçimini yapacağız. Bugün adayların tespitini yapacağız. Yarın da oylama olacak. Sabah 09.OO'da başlayacak. Akşam 17.00'ye kadar sürecek. Yeni dönemimizde yeni seçilen arkadaşlarla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yönetim kurulumuz 10 kişi. Denetleme kurulumuz 3 Disiplin kurulumuz 5 kişi, üst kurul delegelerimize 3 kişi seçilecek. Yeni seçilecek arkadaşlarla Zonguldak Barosu olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şu aşamada tek adayım. Tabii. Gün içinde çıkabilir. Yeni adaylarla. Şimdiki görünen tek aday. Mevcut yönetimden çalışmaya devam etmek isteyen arkadaşlarımız var. Bunun dışında yine yeni adaylarımız da var. Çalışmalarını biz de takip ettik. En çok oy alan 10 kişi yönetimde artık çalışmaya devam edecek. 67. olağan genel kurulumuzun. Zonguldak plakası olması ayrı bir mutluluk bizim için " dedi .
 

Muhabir: Ercan Aygün