Zonguldak Belediyesi, Bahçelievler bölgesinde Başkent EDAŞ tarafından yapılan şebeke yenileme çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Çalışmaların devam ettiğini belirten Zonguldak Belediyesi, 13 Eylül 2024 Cuma günü (Bu akşam) itibariyle çalışmaların devam edeceğini ve  Ihlamur Sokak, Gül Sokak ve Yıldız Sokak'ta üst yapı kaplama çalışmalarımızı 15 Eylül 2024 Pazar gününe kadar tamamlamayı planladıklarını duyurdu. 

Konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde; 

"DUYURU;
Değerli Zonguldaklılar,
Başkent EDAŞ tarafından Bahçelievler bölgesinde 1 Temmuz'da başlatılan, 10 sokağı kapsayan ve 7 adet trafo bölgesindeki meskenleri enerjilendiren şebeke yenileme çalışmaları devam etmektedir.
Bu süreçte, tamamlanan bölgelerde üst yapı kaplama çalışmalarına 13 Eylül 2024 Cuma günü (bu akşam) devam edeceğiz.
Bahçelievler Mahallesi'ndeki Ihlamur Sokak, Gül Sokak ve Yıldız Sokak'ta üst yapı kaplama çalışmalarımızı 15 Eylül 2024 Pazar gününe kadar tamamlamayı planlıyoruz.
Çalışmalar süresince, ilgili güzergahlarda araç park edilmemesini, siz kıymetli hemşehrilerimizin alternatif güzergahları kullanması ve özellikle çalışmalarımızın bir kısmını gece saatlerinde gerçekleştirecek olmamız nedeniyle oluşabilecek gürültüden dolayı vereceğimiz rahatsızlık için anlayışınızı rica ederiz."

Kaynak: HABER MERKEZİ