Zonguldak’lı vatandaşlar Kurban Bayramı’nın birinci gününde kurbanlarını kestiler. Bazı vatandaşlar kurban kesimi için Zonguldak Belediyesi Mezbahanesi’ni tercih ettiler. Sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan yoğunluk günün geç saatlerine kadar devam etti. Veteriner kontrolünde kesilen kurbanlar hak sahiplerine teslim edildi. 

“BU BAYRAM YOĞUN GEÇİYOR” 

Yoğunluk var fakat vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz diyen, Zonguldak Belediyesi Mezbahanesi yetkilisi Serdar Sarıkaya yaptığı açıklamada şöyle dedi: 
“Dünden hazırlığımızı yaptık. Hayvanları kesimi hazır vaziyete getirdik. Sabah müşterilerimize sıralarını verdik. Hayvanları kesiyoruz,parçalıyoruz, poşetleyip gönderiyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet vermeye çalışıyoruz. Belediye Mezbahanesi olduğu için burayı bir gün önceden kiralıyoruz. Yoğunluk var hayvan sayısı çok, herkese en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Yoğunluğu ayarlamaya gayret gösteriyoruz. Saat randevu veriyoruz. Sıkıştırmayacak şekilde hizmet veriyoruz. Bugün akşam saat 5 gibi biter. Herkes sabırlı olsun herkesin kurbanını tek tek kesecez” ifadelerine yer verdi. 


Muhabir: Neriman Dengiz