Zonguldak Belediyesi vatandaşları ilgilendiren çok önemli bir açıklama yaptı. Bedaş tarafından yapılan at yapı çalışmaları sırasında bozulan yolların asfaltlanmasına bu gece başlanacağı ve 8 Eylül’e kadar tamamlanacağı duyuruldu.
Belediye’den yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;
"Başkent EDAŞ tarafından Bahçelievler bölgesinde 1 Temmuz'da başlatılan, 10 sokağı kapsayan ve 7 adet trafo bölgesindeki meskenleri enerjilendiren şebeke yenileme çalışmaları devam etmektedir.
Bu süreçte, tamamlanan bölgelerde üst yapı kaplama çalışmalarına 4 Eylül 2024 Çarşamba günü (bu akşam) başlıyoruz. Özellikle 'okullar bölgesi' olarak nitelendirilen Bahçelievler Mahallesi'ndeki Yıldız Sokak, Gelincik Sokak, Gül Sokak ve Zambak Sokak'ta, üst yapı kaplama çalışmalarımızı 8 Eylül 2024 Pazar gününe kadar tamamlamayı planlıyoruz.
Çalışmalar süresince, ilgili güzergahlarda araç park edilmemesini, siz kıymetli hemşehrilerimizin alternatif güzergahları kullanmaları ve özellikle çalışmalarımızın bir kısmını gece saatlerinde gerçekleştirecek olmamız nedeniyle oluşabilecek gürültüden dolayı vereceğimiz rahatsızlık için anlayışınızı rica ederiz.”

Kaynak: Haber Merkezi