TFF 2.lig Beyaz grupta alt sıralardan uzaklaşma  mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor, yine hüsrana uğradı.
Alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren  Zonguldak Kömürspor 11. hafta maçında kendi sahasında Altınorduspor’u konuk etti. Karaelmas Kemal Köksal stadyumda oynanan maçı Yusuf Aydın Mustafa Yüksel Şükrü çavcı hakem üçlüsü yönetti.
Zonguldak Kömürspor sahaya şu 11'le çıktı: Egemen, Nuri, Mümin, Oğuzhan, Sarper, Hakan Çevik Serkan Yıldız, Murat Erdemir, Serhat Ahmetoğlu, Fatih Bektaş, Ozan Karabacak.

Maçın ilk yarısında daha iyi oynayan konuk Altınordu 37. dakikada Devrim Taşkaya'nın attığı golle 1-0 öne geçti.
İlk yarının son bölümlerinde Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular yakaladıkları 3 tane net pozisyonu değerlendiremeyince devre 1-0  Altınordu'nun üstünlüğüne tamamlandı.
ikinci yarı iyi başlayan Zonguldak Kömürspor 57. dakikada Hakan Çevik'in penaltından attığı golle   1- 1'lik eşitliği sağladı.
Kontra ataklarla gol arayan Altınordu,76. dakikada Altar Han'ın ile  2-1 geçti. Bu gole Zonguldak Kömürspor teknik heyeti ofsayt gerekçesiyle uzun süre itiraz etti. Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Şenol Demir kırmızı kart görerek saha dışına gönderildi.
90+4'üncü dakikada  Furkan ile bir gol daha bulan Altınordu 3-1 öne geçti. Müsabaka 3-1 Altınordu’nun galibiyeti ile  tamamlandı. Bu sonuçtan sonra alt sıralardan uzaklaşma yolunda  rakibi olan Altınordu’ya yeniyen Zonguldak Kömürspor 6 puanda 17 sırada yer alırken,deplasmandan galibiyetle dönen Altınordu puanlı 10’a  yükseltti ve tehlikeli bölgeden uzaklaştı.

Kaynak: Ercan Aygün