Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, kendi sahasında Diyarbekirspor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta Afyonspor deplasmanından 1 puan ile dönen kırmızı lacivertli ekibin, bu haftaki konuğu Diyarbekispor'dan 3 puan almak için taraftarın gücüyle büyük mücadele verecek.

DİYARBEKİR ELMAS'A ÇOK MUTLU GELİYOR!

5 haftada 10 puan alan Diyarbekirspor'da geçtiğimiz hafta alınan Kırklarelispor galibiyetinin ardından yüzler gülüyor. Kendi sahasında 2-0'lık üstünlükle 3 puanı almayı başaran rakibimiz, takımın yöneticilerinden de 350 bin TL prim almaya hak kazandı. Galibiyet primleri hesaplarına yatan Diyarbekirsporlu futbolcular, büyük moralle Zonguldak'a geliyor. 

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR DİYARBEKİR'DEN 3 PUAN ALMAYA KARARLI!

Kadro yetersizliği ve oyun içinde bireysel hatalar sebebiyle ligde bir türlü yüzü gülmeyen temsilcimiz Kömürspor, geçtiğimiz hafta Afyonspor deplasmanından aldığı 1 puanla moral depoladı. Zonguldak Kömürspor'a transfer döneminin son gününde katılan güçlü oyuncular da takıma adapte olarak ilk maçlarından 3 puan alma hedefiyle sahada mücadele edeceğini açıkladı. 

Kaynak: Ercan Aygün