Nesine 3. Lig 4. grupta mücadele eden Zonguldakspor FK hafta sonunda grubun güçlü takımlarından Kahramanmaraş İstiklalspor ile karşılaşacak. Hazırlıklarını hafta boyunca yaptığı antrenmanla tamamlayan Zonguldakspor deplasmandan iyi bir sonuç alarak  dönmek için mücadele edecek.
Karşılaşma sentetik sahada oynanacağı için kırmızı - lacivert futbolcular hazırlıklarını hafta boyunca Fener sentetik sahada yaptılar.
3'te 3 yaparak Zirve yarışında ortak olduklarını gösteren Zonguldaksporlu futbolcularda morallerin yüksek olduğu gözlendi.

ZOR BİR MAÇ OLACAK

Kendileri gibi üçte üç yapan güçlü bir takım ile karşılaşacaklarını belirten Zonguldakspor Teknik 
Direktörü Can Güven yaptığı açıklamada," Sezona güzel bir başlangıç yaptık. Şehir takıma güvenmeye başladı. Bu güveni daha çok arttırmak için deplasmanda oynayacağınız Kahramanmaraş İstiklalspor maçından iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Futbol 3 ihtimalli oyundur. Onun için zor bir maç bizi bekliyor.Ama biz oraya kazanmak için gideceğiz. Yenemiyorsak da edilmeden dönmek istiyoruz. Oyuncularımızın form grafiği her geçen gün artıyor. İnşallah büyük bir aksilik olmazsa oradan istediğimizi alıp galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.
EKSİK FUTBOLCUMUMUZ YOK
Zonguldakspor'da hafta sonunda oynayacağı Kahramanmaraş İstiklalspor maçı öncesinde sakat ve cezalı futbolcusu yok. Tam kadro Kahramanmaraş'a gidecek olan Zonguldakspor oradan iyi bir skor elde etmeyi hedefliyor.
ONLARDA KAZANMAK İSTİYOR 
Grubun güçlü takımı Kahramanmaraş İstiklal Spor ilk maçında kendi sahasında Ağırspor'u yenmişti. Daha sonra peş peşe iki maçını deplasmanda oynayan Kahramanmaraş İstiklal Spor Edirnesporu ve Kırıkkalespor'u yenerek zorlu  deplasmandan kayıpsız döndü. 3 maçta 9 puanı bulmadı Kahramanmaraş İstiklal Spor ikinci sıradaki Zonguldakspor'un altında averajla 3. basamakta yer alıyor. Üst üste oynadığı iki deplasman maçından galibiyet dönen Kahramanmaraş İstiklal Spor evinde konuk edeceği Zonguldakspor müsabakasını da kazanmak için oynayacak.
Dolayısıyla karşılaşma iki takım açısından da çok zor geçecek.

Muhabir: Ercan Aygün