Nesine 3. Lig Dördüncü Grupta  mücadele eden Zonguldakspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sebat Gençlik maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı  antrenmanla tamamladı.
Kırmızı-Lacivertli ekip  öğleden sonra saat 16.00’da takım otobüsü ile Ankara’ya gitti. Bu gece Ankara’da bir otelde konaklayacak olan Zonguldakspor kafilesi yarın sabah 07.25 uçağı ile  Trabzon’a uçacak.

Bu sabah yapılan son antrenman öncesinde açıklama yapan Zonguldakspor Teknik Patronu  Can Güven, zorlu maçtan puan yada puanlarla  ayrılmak  amacında olduklarını belirti.
SAKATLARIMIZ VAR
 Pazar günü oynayacakları Sebat maçı öncesinde  takımda sakat futbolcusu  fazla olduğunu  belirten Can Güven, takımın son durumu hakkında şunları söyledi”            

Bu hafta çok eksiklerimiz oldu. 
 Mehmet Gürkan’ın sakatlığı bir iki hafta daha sürecek. Mehmet Alaeddinoğlu en az 2 hafta yok. Okan Baydemir’in oynaması zor. Melih Mert Kaya 1 ay yok. Sakat  oyuncularımız                bu hafta  takımdakini yerini alamayacaklar. Hazırlıklarımızı tamamladık. Buna rağmen çıkıp sahaya en iyi mücadelemizi vereceğiz. Tabiik  sakat olan oyuncularımız takım için önemli oyuncular. Futbolda bunlar var. Geç toplandık. Çok fazla antrenman yapmadan sezona başladılar. Sakıtlıklar  olacaktır. Yerine  oynayacak oyunular çıkıp aslanlar gibi mücadele edecektir.”
RAKİP KIRMIZI ALARM VERDİ
Sebatspor ile çok zorlu bur maça çıkacaklarının altını bir kez daha çizen Can Güven,”                
Hafta sonunda çok önemli bir maça çıkıyoruz. Rakibimiz geçen hafta kaybetti. Bizim maçı kazanarak yeniden çıkışa geçmek isteyeceklerdir. Bizim maça kırmızı alarmda çıkacaklar. Her takımın kendine göre bir sonraki maçı önemli maçıdır. Ama bize göre her maç önemli. Biz maç ayrımı yapmıyoruz. Pazar günü çıkıp sahaya en iyi şekilde mücadele eden  iyi bir  sonuçla dönmek amacındayız. Bunun mücadelesini ortaya koymaya çalışacağız. Oyuncularımıza güveniyoruz.”
FORMAYI  VERMESİNLER
Sakat  oyuncuların yerine oynayacak futbolcuların şanslarını iyi kullanacaklarına ve  formayı hak edeceklerine inandığını belirten Güven” 
Diğer maçlarda takımda yer alamayan futbolcularımıza bu müsabakada fırsat doğdu. Çıkıp sahaya en iyi şekilde mücadele etsinler ve o formayı bir daha çıkartmasından. Kadroda yer alan tüm  oyuncular elinden gelenin en iyisini yapacaklarına inanıyorum.Ekibimize güveniyorum”
 Nesine 3. Lig dördüncü grupta yer alan Zonguldakspor ile Sebatspor arasındaki müsabaka Pazar günü saat 14.30’da Ortahisan Yavuz Sultan stadyumunda  oynanacak.

Muhabir: Ercan Aygün