Grubunda  lider durumda bulunan Kırmızı lacivert ekip maçın hazırlıklarına teknik direktör Can Güven nezaretinde Fener sahasında yaptığı antrenman ile devam etti. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman dar alanda top çalışması ile devam etti.
Pazar günü Sebatspor  ile zorlu bir maç oynayacaklarını belirten Zonguldakspor teknik direktörü Can Güven eksik oyuncuları olmasına rağmen galibi için mücadele edeceklerini belirterek şunları söyledi;”
 Hafta sonunda   grubun güçlü takımları arasında bulunan Sebatspor ile bir maça çıkacağız. Hazırlıklarımız  devam ediyor. Eksik futbolcularımız var. Takımın yükünü çeken önemli oyuncularımız sakat. Biz elimizdeki mevcut kadro ile en iyi şekilde  hazırlanarak her maça olduğu gibi  bu maçı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz.” 
BİZDE HER MAÇI TARAFTARLARIMIZ GİB KAZANMAK İSTİYORUZ
Tüm maçlarını kazanmak istediklerini belirten  Can Güven, sözlerine şöyle devam etti.” Baktığınız zaman ilk 6 hafta 
Akedaş Epsaş Kahramanmaraş İstiklalspor, Kırıkkale Fk Spor Kulübü, Erciyes 38 Futbol Spor Kulübü, Kolibri Ağrı 1970 Spor Kulübü gibi  bütçeleri bizden fazla olan Play-Off hedefi olan takımlarla karşılaştık. Bu maçlardan iyi sonuçlarla ayrıldık.  Hafta sonunda bir zorlu maçımız var. Sebatspor 4 galibiyeti, 1 yenilgi, 1 beraberliği olan takım. 13 puanları var.  Bizim ile oynayacakları maçı kazanarak  zirve yarışında olmak isteyeceklerdir. Zor bir karşılaşma olacak. Taraftarlarımız her maçımızı farklı kazanmamızı bekliyor. Bizde kazanmak için  sahaya çıkıyoruz. Ama 1-0 olsun bizim olsun. Yeter ki kazanalım. Önemli olan 3 puan” dedi
ZONGULDAK LİDER, SEBAT 4. SIRADA
Nesine 3. Lig Dördüncü Grupta 6 maç geride kaldı. Temsilcimiz Zonguldakspor FK, bu 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Hiç mağlup olmadı ve 16 puan topladı.
Bu haftaki rakibi Sebat Gençlikspor ise 4 galibiyet, 1 yenilgi, 1 beraberlik alarak 13 puan topladı ve  dördüncü basamakta kendine yer buldu. Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz bu müsabakayı da kazanarak zirvedeki yerini korumak istiyor. Sebat Gençlikpor ise  saha ve seyirci avantajını kullanarak evinde galibiyetle ayrılıp zirve iddiasını sürdürmek istiyor. İki takım açısından çok büyük önem taşıyor bu karşılaşmayı kazanacak olan takım zirve yarışında büyük bir avantaj elde edecek.

Muhabir: Ercan Aygün