Nesine 3.Lig . grupta mücadele eden Zonguldakspor  deplasmanda Sebat Gençlik ile karşılaşılaştı.  Saat 14.30'da başlayan maçı Aydın Bölgesi  Hakemi  Eren Özyemişçioğlu  yönetti.
Zonguldakspor sahada şu 11 ile mücadele etti.
Umut Kaya, Kadir Yazıcı,
Mevlüt Çelik, 
Ethem  Ercan Pülgir, Umut Kerem Ayar, Gencel Yüney, Mümin  Uyar, Yunus Emre Albayrak, Fatih Yiğit Şanlıtürk, Sefa Durmuş, Arda Akgül .
İLK YARI 2-0 BİTTİ 

Yağmur altında oynayan maçta  kontrolü ilk dakikalardan itibaren elinde tutan Sebat Gençlik, Zonguldak karşısında üstün oynadı.
20. dakikada gelişen  atakta ceza sahasına yapılan ortada topu kafa  vuruşu ile  Zonguldakspor firerine gönderen Sefa Balcı, Sebat Gençlikspor'u 1-0 öne geçirdi.
Maçın ilk yarısı bu skoru bitecek sanırım 45. dakikada gelişen ani Sebat atağında  Mevlüt Çelik'in ceza sahası içinde Veysel'e yaptığı hareket sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Veysel  güzel bir vuruşla golü attı ve Sebat sporu 2-0 öne geçirdi.
Maçın ilk yarısı 2-0 Sebat'ın galibiyetiyle tamamlandı.
SEBAT SKORU KORUDU
İlk yarı 2-0 önde kapatan Sebat Gençlik ikinci yarıda skoru korumak için biraz daha kontrollü oynadı.
İkinci yarıya biraz iyi oynayan  Zonguldakspor, 79. Dakikada Fatih Şanlıtürk'ün atağında  gol bularak skoru 2-1'e getirdi ve umutlandı.
Zonguldakspor futbolcular son bölümlerde yakaladığı net pozisyonu değerlendiremeyince beraberlik şansını kaçırdılar. 90.dakika 2-1 Sebat Gençlikspor’un üstünlüğü ile  sonuçlanınca hakem oynanmamış bölüm olarak 5 dakika ilave süre  etti.90+5'te gelişen Sebat atağında Samet güzel bir vuruş ile topu ağlara göndererek takımını 3-1 öne geçirdi. Karşılaşma 3-1 Sebatspor'un galibiyeti ile tamamlandı. Bu sonuçtan sonra Lig'deki ilk yenilgisini alan Zonguldakspor 16 puanda kaldı. Sebat ise puanını 16'ya yükseltti ve zirveye yeniden ortak oldu.

Muhabir: Ercan Aygün