AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Sağlık Bakanlığı'nın onayıyla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne yeni bir Anjiyografi Ünitesi kurulması kararı alındığını duyurdu.
AK Parti Milletvekili Saffet Bozkurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

"Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ve Bakanlık bürokratları ile yapmış olduğum görüşmeler neticesinde Bakanlık Makamının 1 Temmuz 2024 tarih ve 247209255 sayılı Olur'ları ile; sağlık hizmetlerimizi sürekli olarak geliştirme ve genişletme çabalarımız bu kapsamında Kdz. Ereğli Devlet Hastanemizde ANJİYOGRAFİ ÜNİTESİ kurulması onaylanmıştır. " dedi.

Kalp ve damar hastalıklarında tanı ve tedavi hizmetlerinin sürekli bir şekilde sunulması, sağlık hizmetine erişimin hızlıca sağlanması, acil müdahale gerektiren vaka yönetiminin hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmesi için Anjiyo ünitesiNİN hayati bir öneme sahip olduğunu belirten Milletvekili Bozkurt;

"Bu sayede kalp sağlığıyla ilgili pek çok tanı ve müdahale daha hızlı, etkin ve güvenilir bir şekilde yapılabilecektir" dedi.

Ayrıca Bozkurt paylaşımında; "İlçemizin sağlık altyapısını güçlendirme yolundaki bu adımın, siz değerli vatandaşlarımızın sağlığına katkı sağlaması en büyük temennimizdir. Sağlık hizmetlerimizin sürekli iyileştirilmesi ve genişletilmesi için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi