Kapuz plaj tesislerinde düzenlenen Proje tanıtım toplantısına ak Parti il Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Hüseyin Yıldız. Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi ve belediye Meclisi adayları da katıldı.

Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr.Ömer Selim Alan, “Kkıymetli hemşehrilerim. Kapuz’dayız. Zonguldak'ımızın incisi Kapuz Plajı'ndayız. Hedeflediğimiz, açıkladığımız 7 projenin 5’incisi olan plajı birleşim Projesini sizlerle paylaşıyoruz. Malumunuz göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Kapuz plajını restore ettik, yeniledik. Vatandaşlarımızın ve dışarıdan gelen misafirlerimizin daha rahat bir ortamda, daha güzel bir ortamda, hem yeşilin, hem mavinin tadını çıkarması için gayret gösterdik Birleştirmeyle ilgili projemiz vardı malumunuz. Bunu biraz daha güncelledik. Revize ettik. Inşallah hemen göreve gelir gelmez tekrar bunu kaldığımız yerden devam ettik. 

Güncellediğimiz, revize ettiğimiz birleştirme projemizde 3 tane ayrı plajımızı vatandaşlarımızın hizmetine, misafirlerimizin hizmetine inşallah en kısa zamanda sunacağız. 

Dedim ya 3 tane farklı plaj çıkıyor ortaya. Hanımefendiler için biz Kapuz Plajı'nı biliyorsunuz salı ve perşembe günleri tahsis ediyorduk inşallah bir tane plajımız hanımefendiler için haftanın 7 günü hizmet verecek. Ve yürüyüş bandıyla beraber güneşin en güzel battığı şehir olan Zonguldak'ımıza inşallah hem çayımızı kahve içeceğiz, hem yürüyüş yapacağız, hem de manzara, fotoğraf çekmek anlamında muhteşem bir enstantane olacak. 

Kapuz Plajı belki de 7 projede beni en çok heyecanlandıran projelerden bir tanesi. Bütün Zonguldak'ımıza, hemşehrilerimize ve Kapuz’umuza hayırlı uğurlu olsun”

Muhabir: Ercan Demir