Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, gündeme ilişkin genel değerlendirmelerde bulunarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Açıklamalarında birçok konuya dikkat çeken Bakan Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'yla ilgili dikkat çeken bir unsura değinerek, Fon'un kapsam alanına Zonguldak'ın da dahil edildiğini açıkladı.

ZONGULDAK DA DAHİL EDİLDİ

Bakan Mahinur Göktaş, gençlerin yoğun ilgi gösterdiği fona bugüne kadar 11 bin 257 çiftin başvurduğunu söyledi. Gerekli kriterleri ağlayan, eğitim, danışmanlık hizmetlerine katılan ve resmi nikahı gerçekleşen 2 bin 386 çifte de toplam 357 milyon 900 bin lira ödeme gerçekleştirdiklerini dile getiren Göktaş, deprem bölgesinde başlayan Aile ve Gençlik Fonu projesinin uygulamasını doğum oranının en düşük olduğu Zonguldak, Bartın ve Karabük illerinin de ekleneceğini kamuoyuna duyurdu. 

Zonguldak'ta sıkıntı yok, her şey aynı devam: Vatandaşlardan Özel Halk Otobüsleri'ne teşekkür Zonguldak'ta sıkıntı yok, her şey aynı devam: Vatandaşlardan Özel Halk Otobüsleri'ne teşekkür

Kaynak: Haber Merkezi