Zonguldaklı  antrenör Gökhan Baladin, Deplasmanlı Bölgesel Amatör ligde Düzce'yi temsil edecek olan Çilimli Belediyespor'un başına getirildi.

Yıllarca Buluspor, Konyaspor-Düzcespor, EdirnesporKırıkkalespor, Saran Keskinspor, Karadeniz Ereğli Belediyespor, Mecidiyeköyspor gibi takımlarda futbol oynayan 1966 Zonguldak doğumlu Gökhan Baladin, futbol hayatın nokta koyduktan sonra antrenörü olarak göreve başladı. Antrenör olarak ise   Çubukluspor, Kanlıcaspor, Düzcespor, Karagümrük Beykozspor, Sancaktepespor,  , İstanbul Mesudiyespor, Soğuksuspor, Kuştepespor, Beykozspor ,Paşabahçe, Bartınspor,ve  gecen sezon Paşabahçesispor takımlarını çalıştırdı .

"HOŞ GELDİN GÖKHAN BALADİN" 
Yeni sezon öncesi  Bölgesel Amatör Lig takımlarından Düzce Çilimli Belediyespor  ile anlaşan Gökhan Baladın'in transferini Kulüp Sosyal Medya hesabından duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadeleri yer verildi;
"Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan kulübümüz Gökhan Baladin hocamız ile anlaşmıştır. Hocamıza ve Camiamıza Hayırlı olsun diliyor, başarılar dileriz."
 

Muhabir: Ercan Aygün