MAÇ SONA ERDİ (Zonguldakspor: 2 - Bartınspor: 0)

Dakika 90: Bartınspor penaltı kazandı. Penaltıyı gole çevirmek için topun başına geçen Tezcan Gökmen, Zonguldakspor'un kalecisi Umut Kaya'yı avlayamadı. Kaya, gole izin vermedi. 

Dakika 78: Zonguldakspor'un gol makinesi Mehmet Gürkan Öztürk, Bartınspor'un ağlarını havalandırıyor. Elmas, bu golle rakibi karşısında 2. golü bularak rahatlıyor. (Zonguldakspor: 2 - Bartınspor: 0)

Dakika 46: Zonguldakspor, müsabakanın son 45 dakikasına 1-0 avantajla başlıyor. Alaeddinoğlu'nun attığı gol ile öne geçen Zonguldak, 1 gol daha bularak rahatlamak için pozisyon arıyor.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

İLK YARI SONA ERDİ

Dakika 45: İlk yarıda üstün performans sergileyerek rakibi karşısında 1 gol bulan Zonguldak, soyunma odasına avantajlı gidiyor. 

Dakika 34: Zonguldakspor'un tecrübeli ismi Mehmet Alaeddinoğlu ceza sahası dışından 30 metre mesafeden çektiği şutla topu ağlara gönderdi. (Zonguldakspor: 1 - Bartınspor: 0)

Dakika 8: Zonguldakspor, rakibi Bartın'a karşı gol arayışı içerisinde. Temkinli bir şekilde orta sahadan ceza sahasına top sürüklemeye çalışan Zonguldakspor'a, Bartınspor'un savunma hattı engel oluyor.

CANLI ANLATIM

TFF 3. Lig 4. Grup temsilcimiz Zonguldakspor, Bölgesel Amatör Lig ekibi Bartınspor ile karşı karşıya geldi.  Güneşli bir havada güzel bir atmosferde başlayan maçı çok sayıda Zonguldakspor taraftarı ve deplasman ekibi Bartın taraftarı takip etti. 

Muhabir: Ercan Aygün