Üçüncü ligde mücadele edecek olan  temsilcimiz Zonguldakspor, kadrosunu oluşturmak için transfer çalışmalarına devam ediyor. Zonguldakspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir tarafından bizzat yürütülen  çalışmalar sonrasında  anlaşmaya varılan futbolcuların takıma katılması ile birlikte kadrodaki eksikler gideriliyor.
TECRÜBELİ İSİM ELMAS OLDU
Zonguldakspor yönetimi son olarak Osmaniye Futbol Kulübünde  oynayan sol kenar oyuncusu  Sefa Durmuş ile kesin olarak anlaşmaya vardı. 
1990 doğumlu Sefa Durmuş, futbola  Antalyaspor’da başladı. Daha sonra sırası ile Kahramanmaraşspor, Maltepespor, Tuzlaspor, Etimesgut Belediyespor, Bucaspor, Eserler Erokspor,Serik Belediyespor, Karacabey Belediyespor, Belediye Derincespor, Arnavukköy Belediyespor, 52 Orduspor, Kepez Belediyespor, ve geçtiğimiz sezon Osmaniye Futbol Kulübü’nde forma giydi.
Kariyeri boyunca  TFF İkinci Ligde  86 maç 10 gol, TFF üçüncü ligde 268 maç 58 gol, Türkiye Kupası  Maçlarında 34 maç 6 gol ortalaması ile oynayan tecrübeli futbolcu Sefa Durmuş, gelişim ligleri dahil  toplam 111 kez gol atma başarısı gösterdi.
Takımın Devrek’te yaptığı kamp çalışmasına katılan Sefa Durmuş, yeni sezonda Zonguldak spor’un başarılı için ter dökecek.
 

Muhabir: Ercan Aygün