Zonguldakspor, ligin ilk maçında  kendi sahasında Erciyes 38 Futbol Spor Kulübü  ile karşılaşacak. Peki maç ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda? Maç canlı yayınlanacak mı ?

Maça gidemeyecek olan her iki takımın taraftarları merakla sosyal medya arama motorlarında bu maçın canlı yayınlanıp yayınlanmayacağını araştırıyor.

ELMAS'IN İLK  MAÇI 
TFF 3. Lig 4. Grup'ta sezonun ilk maçları Cumartesi- Pazar günü oynanacak.

Zonguldakspor, kendi sahasında Erciyes 38 Futbol Spor Kulübü ile karşılaşacak.

ZONGULDAKSPOR - ERCİYES  38 FUTBOL SPOR KULÜBÜ MAÇI  NEREDE, HANGİ GÜN VE SAAT KAÇTA OYNANACAK?
 Zonguldak Kömürspor  ile Erciyes 38 Futbol Spor Kulübü arasındaki karşılaşma 7 Eylül Cumartesi  günü Saat 16.00'de  Karaelmas  Kemal Köksal Stadyumu'nda oynanacak.  Karşılaşmayı Aydın Bölgesi Hakemi Kaan Kara yönetecek.

MAÇ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK ?
Maça gidemeyecek  olan Zonguldak Kömürspor'un  ateşi taraftarları karşılaşmayı nereden izleyeceklerini merak ediyorlar.
Sosyal medya arama motorlarına;   "Zonguldak Kömürspor-Erciyes 38 Futbol Spor Kulübü  maçını canlı izle,  Zonguldak Kömürspor -Erciyes 38 Futbol Spor Kulübü  maçı hangi kanalda yayınlanacak?, Zonguldak Kömürspor-Erciyes 38 Futbol Spor Kulübü karşılaşması canlı yayınlanacak mı?, Zonguldak Kömürspo maçının canlı yayını olacak mı?  Şeklindeki soruların cevabını bulmaya çalışıyor.

PEKİ MAÇ CANLI YAYINLANACAK MI? İŞTE O SORUNUN CEVABI..
7 Eylül Cumartesi  günü saat 16.00'da Karaelmas  Kemal Köksal  Stadyumu'nda oynanacak olan  Zonguldak Kömürspor-Erciyes 38 Futbol Spor Kulübü  müsabakası  Türkiye Futbol Federasyonu YouTube kanalından yayınlanacak maçlar listesine alınmadı.
Bu müsabaka hiçbir kanaldan canlı olarak yayınlanmayacak. Sadece Türkiye Futbol Federasyonu'ndan resmi yazı ile izin alan Televizyon kanalları bu maçtan haber amaçlı çekim yapabilecek
 

Muhabir: Ercan Aygün