Zonguldakspor'un bugünkü rakibi Kolibri Ağrı 1970 Spor  ilk 2 maçını kaybederek lige iyi bir başlangıç yapılmadı ve henüz puanla tanışamadı. Bugün deplasmanda Zonguldakspor FK ile oynanacak maçtan puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor.

Zonguldakspor ise ilk maçında Kayseri temsilcisi Erciyes 38 FK'yı 2-0, İkinci maçında  ise  deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş'yi aynı skorla 2-0  gelerek sezona güzel bir başlangıç yaptı. 6 puanı bulunan Zonguldakspor FK bugün oynayacağı maçıda kazanarak yolda devam etmek istiyor.
ZONGULDAKSPOR FK -KOLİBRİ AĞRI  1970 SPOR MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA YAYINLANACAK ?

Maça gidemeyecek olan taraftarlar ve Gurbetçiler  karşılaşmayı nereden izleyeceklerini merak ediyorlar. Sosyal medya arama motorları üzerinden; 'Zonguldakspor -Ağrıspor maçı hangi kanalda yayınlanacak?
 Zonguldakspor- Ağrıspor maçının canlı yayını var mı ? Zonguldakspor-Ağrı 1790 Spor maçı  nereden izlenir?
gibi soruların cevabını bulmaya çalışıyorlar.
İŞTE MAÇIN CANLI YAYINLANACAĞI KANAL 
Nesine 3.lig 4.grupta üçüncü  haftada  Zonguldakspor ile Kolibri Ağrı 1970 Spor takımları arasındaki  müsabaka  22 Eylül Pazar günü 
Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda   oynanacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak. Müsabaka Kanal Z Televizyondan  Canlı olarak yayınlanacak.
 

Muhabir: Ercan Aygün