TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldakspor FK’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Yeniden yapılanmaya giden Kırmızı-Lacivertli ekipte kulübün geleceği adına çok önemli gelişmeler yaşanıyor.
Zonguldaspor FK üyeliğe açılıyor. Takıma üye olup şartları yerine getiren herkes kongre delegesi olma hakkı kazanacak ve   oy kullanabilecek.
 Üyelik  aidatı yıllık 10.000 Lira, Yurt dışı üyelikleri ise yıllık 300 euro.
Takıma üye olup  sorumluluklarını yerine getiren herkes kongre delegesi olacak ve oy kullanma, seçme-seçilme hakkı elde edecek.
TAKIM  HALKA AÇILIYOR
Takımın şirket takımı olduğu, halka açılması gerektiği konusunda söylemler yapıldığını, belirten  Öztürk ”Takımı halka açıyoruz. Gelin üye  olun. Kongrede oy kullanın. Bu takım halkın takımıdır’ dedi
Öztürk şöyle konuştu.“İsim değişikliği ile başlayıp yeni bir yapılanmanın içine giriyoruz.İşe isim değişikliği ile başlıyoruz. Evrakları TFF’ye gönderdik. Top şimdi TFF’de. İkinci işimiz ise Kulübü üyelik sistemine açmak. Bu konuda da çalışmamız var. Yıllık 10.000 lira aidatını yatıran  herkes Zonguldakspor’a kongre üyesi olacak. Kongrelerde  oy kullanabilecek. Aday olabilecek. Seçme, seçilme hakkı olacak. Böyle bir çalışmamız var. Üyelik aylık 833 lira. yıllık ise 10.000 lira. Üye olup bu aidatı Haziran ayı içinde yatıran herkes  bir sonraki seçimlerde aday olacak, seçme  seçilme  hakkına sahip olacak. Bizim hedefimiz ilk etapta 1000 üye yapmak.  Zonguldakspor  taraftarı ve halkının bu kulüp üzerinde söz hakkı olması için yatığımız bir çalışmadır. Üye olduktan sonra sorumluluklarını yerine getiren herkes  isterse kendi, isterse desteklediği başka bir adaya oy atabilecek. Üye olanlara  Üyelik kimlik kartı vereceğiz. Bir adet kombine kart hediye edeceğiz.Mesaj sistemi ile kongre üyelerimize  kulüp ile ilgili yaşanan gelişmeler konusunda bilgi vereceğiz. Tamamen şeffaf olacağız. Üç ayda bir toplantı yaparak kulübün durumu ve  genel bilgiler hakkında açıklama yapacağız. Ben tüm Zonguldakspor sevdalılarını üye olmaya  ve resmi söz sahibi olmaya davet ediyorum” 
 

Muhabir: Ercan Aygün