Nesine 3. Lig dördüncü grupta mücadele eden Zonguldakspor sezona güzel bir başlangıç yaptı. Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz üçü ligde, biri  kupada olmak üzere  4 maçına aynı skorla  kazanarak güzel bir seri yakaladı.
Zonguldakspor’un  oynadığı 4 resmi maçında aldığı  skorlar çok  ilginç. Kırmızı –Lacivertliler  Dört maçına aynı skorla kazandı.
İşte oynadığı maçlar ve aldığı skorlar:
ZONGULDAKSPOR: 2- ERCİYES 38 FK: 0
Zonguldakspor sezona kendi sahasında oynadığı Erciyes 38 Futbol  Kulübü maçı ile başladı. Temsilcimiz  müsabakayı 8’inci dakikada  Umut Keram Ayar, 38’inci dakikada ise  Melih Mert Kaya’nın golleri  ile 2-0 kazandı.
ZONGULDAKSPOR:2- BARTINSPOR:0
Daha sonra  Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında Bartınspor’u konuk eden Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz rakibini 38’inci dakikada Mehmet  Adaeddinoğlu ve 78’de Mehmet Görkün Öztürk’ün golleri ile 2-0 yenerek tur atladı.
BÜYÜKÇEKMECE TEPECİKSPOR A.Ş:0- ZONGULDAKSPOR:2
Hafta arasında oynadığı kupa maçının ardından Ligin ikinci haftasında  deplasmanda  Büyükçekmece Tepecikspor A,Ş ile  karşılaşan Zonguldakspor maçı 45’inci dakikada   Melih Mert Kaya ve 87’inci dakikada Fatih Yiğit Şanlıtürk’in golleri ile  deplasmanda 2-0 kazandı.
ZONGULDAKSPOR:2- KOLİBRİ AĞRI 1970 SPOR:0
Üçüncü resmi   Lig maçında  hafta sonunda  kendi sahasında Kolibri Ağrı 1970 Spor’u konuk eden Zonguldakspor FK,  11’inci dakikada Mehmet Gürkan Öztürk, 36’inci dakikada  Arda Akgül’ün golleri ile yine aynı tarife uyguladı ve rakibini 2-0 yenme başarısı  gösterdi
4 MAÇ 2-0 SONUÇLANDI
Zonguldakspor, biri kupa, üçü lig olmak üzere bu sezon oynadığı 4 resmi maçı 2-0 kazandı.
4 maçta 2-0’lık skorla kazanılan bu maçlar Türk Futbol Tarihinde eşi benzeri görülmeyen sonuç ve seri  olarak geçecek.
Zonguldakspor oynadığı bu 4 resim maçta kalesinde hiç gol görmedi. 3. Lig 4. Grubunda  gol yemeyen tek takım kaldı. Oda Zonguldakspor.
1-0 OLSUN BİZİM OLSUN
Skorların önemi olmadığını beliren  Taraftarlar “ Zonguldakspor bu sene çok iyi gidiyor. Aman nazar değmesin. Maçlarını da ilginç bir şekilde şu ana kadar hep 2-0 kazandı. Galibiyet güzel bir duygu. Zirvede olmak güzel. Skorun hiç önemi yok. 1-0 olsun bizim olsun. Önemli olan kazanmak ve 3 puan. Zonguldakspor şu ana kadar bunu çok iyi başardı. İnşallah 4 maçlık galibiyet serimiz devam eder ve sezon sonu  hedefimize ulaşırız. Bu konuda yönetime teknik heyete ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Bizi sevindiren diğer bir konu ise şu ana kadar kupa dahil altılan 8 golü değişik isimlerin atması oldu. Buda takımımızın  golcü özelliği olduğunu gösteriyor. Zonguldakspor’a başarılarının  devamını  diliyoruz.

Spor 2Spor1

Muhabir: Ercan Aygün