TFF 3. Lig 4. Grup temsilcimiz Zonguldakspor FK, takıma gönül veren herkesi ve kamuoyunu bilgilendirme adına toplantı düzenledi. Dedeman Otel'de organize edilen toplantı Zonguldakspor FK Başkanı Harun Demir öncülüğünde yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Kulüp için büyük önem arz eden toplantıya taraftar ve basın mensupları da katıldı. 

Toplantıda söz alan Zonguldakspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk toplantıda yeni oluşumla ilgili açıklamalarda bulundu. Öztürk'ün açıklaması şu şekilde;

"Son haftalarda lig başlamadan önce Harun Demir başkanımızın önderliğinde bir oluşum oluşturduk. Oluşum sonuçlanmasına az bir zaman kaldı. Bu ekip güzel işlere imza atıyor. İnşallah bu haftada bazı şeyler netleşecek. Ben isterdim ki bize muhalif olan, yaptığımız işleri beğenmeyen herkes burada olsun, bize soru sorsun biz de şeffaf bir şekilde yanıtlayalım. Ama gelen Zonguldakspor sevdalılarından Allah razı olsun. Bu yönetimin 1. maddesi şeffaflık olacak, biz de her şey masanın üstünde olacak. İlk prensibimiz bu."

Muhabir: Ercan Aygün