Nesine 3. Lig 4. Grup'ta dördüncü hafta maçları bugün oynandı. Zirve hesapları yapan Kahramanmaraş İstiklalspor ile  Zonguldakspor FK takımları karşı karşıya geldi.

Tayfut Sarı, Hasan Hüseyin Yazıcılar, Tolga Düyüncü hakem üçlüsünün yönettiği maça Zonguldakspor şu 11 ile başladı:
 Umut Kaya,Umut Kerem Ayar, Ethem Ercan Pülgir,Melih Mert Kaya, Kadir Yazıcı,Güney Gençel, Yusuf Emre Alyaprak,Mümin Uyar, Mehmet Alaeddinoğlu, Mehmet Gürkan Öztürk, Arda Akgül.
Maçın iki takımda kontrollü başladı. 11’inci dakikada atak geliştiren Zonguldakspor FK, korner atışı kazandı. Ceza sahasına yapılan ortada topu önünde buluna Arda Akgül, düzgün bir vuruşla fillere göndererek Zonguldakspor’u deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra topla daha çok oynayan ev sahibi  Kahramanmaraş İstiklalspor, beraberlik golü aradı. Ancak ataklardan sonuç çıkmadı ve  45 dakika 1-0 Zonguldakspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı. Maçın hakemi 4 dakikalık uzatma bölümü  ekledi. 42+2’de atak geliştiren ev sahibi  Kahramanmaraş İstiklalspor’da  sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortada  topla buluşan  Kerem Kaya yerden vuruşla filelere gönderdi ve 1-1’lik eşitliği sağladı. Maçın ilk yarısı karşılıklı gollerle 1-1 berabere tamamlandı.
ZONGULDAK 10 KİŞİ KALDI
Maçın ikinci yarısına ev sahibi  Kahramanmaraş İstiklalspor iyi başladı. 48’inci dakikada Zonguldakspor’dan 
Ethem Ercan Pülgir kırmızı  kart gördü.
İkinci yarının hemen başında bir oyuncusu kırmızı kart gören Zonguldakspor yaklaşık 50 dakika 10 kişi mücadele etti.
Ev sahibi Kahramanmaraş İstiklalspor ikinci yarıda üstün oynayan taraftı.  Ancak takımların çabaları  gol getirmeyince 90 dakika ve 7 dakikalık uzatma bölümü 1-1 berabere sonuçlandı. Bu sonuçtan sonra her iki takımda puanını 10’a çıkardı.

Muhabir: Ercan Aygün