Nesine 3. Lig 4’üncü  grupta  mücadele eden Zonguldakspor, peş peşe çok önemli 3 maça çıkacak.  Hafta sonunda deplasmanda Kahramanmaraş İstiklalspor ile karşılaşacak olan Zonguldakspor, daha sonra önümüzdeki hafta  Kırıkkale  ile biri kupada olmak üzere Salı ve Pazar günü olmak üzere iki maça  çıkacak.
Teknik Patron Direktör Can Güven, zorlu maçlar öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.
Oyuncularına güvendiğini belirten Güven, bu zorlu periyottan en iyi sonuçlarla çıkacaklarına inandığını belirtti.
AĞRI MAÇI DAHA FARKLI OLABİLİRDİ
 Yaptığı açıklamada  öncelikle  geçen hafta sonunda oynadıkları ve 2-0 kazandıkları Kolibri Ağrı 1970spor maçına değinen Teknik Direktör Can Güven, şunları söyledi;

"Öncelikle aldığımız galibiyet için futbolcularımızı kutluyorum. Oyun farklı skorla bitebilirdi. Çünkü  bu fırsatı bulduğumuz pozisyonları kaçırdık.  Futbolda bazen  böyle oluyor. Ama önemli olan  2-0’lık skoru korumaktı. Oyuncularımızı  verdikleri mücadeleden ve özveriden dolayı kutluyorum.  Bizi destekleyen taraftara  çok teşekkür ediyoruz. Arkamızda 12’inci adam olarak güç oldular. Bu güzel galibiyeti Zonguldak şehri ve taraftarlarımıza armağan ediyoruz.Bundan sonraki maçlarda  alacağımız başarılı sonuçlarla  daha kalabalık olarak bizi desteklemelerini  bekliyoruz.  İnşallah başarılı sonuçlar aldıkça  bu tribünlerin  dolduracağımıza inanıyoruz.”
ÖNEMLİ MAÇLAR VAR
 Önlerinde  çok önemli 3 maç olduğun belirten Can Güven, biri kupada olmak üzere Kırıkkale FKspor ile 2 müsabaka , diğeri de grubun güçlü takımı olan  Kahramanmaraş İstiklaspor ile  maçlarının olduğunu ifade etti.
Güven, Pazar günü deplasmanda Kahramanraş İstiklalspor, önümüzdeki Salı günü Ziraat Türkiye kupasında , Pazar günü ise ligde Kırıkkale FK ile  karşılaşacaklarını belirterek sözlerini şöyle  sürdürdü;
"Önemli bir periyota gireceğiz. Hem ligde, hem de Ziraat Türkiye Kupasında  Kırıkkale FK ile 2 maç yapacağız. Onun öncesinde  bu  Pazar günü grubumuzun iddialı takımlarından Kahramanmaraş İstiklalspor’ ile zorlu bir maça çıkacağız. Rakibimizde  bizim gibi 3 maçını kazanarak 9 puan toplayan  güçlü bir takım.
Ama biz  sahada en iyi şekilde mücadele ederek o maçtan iyi bir skorla dönmek  için elimizden geleni yapacağız. Yoğun birkaç takvimi bizi bekleyecek. Bu arada bizde iyi bir mücadele  örneği sergileyerek güzel bir oyun ve skorlar elde etmek istiyoruz.
Önce Kahramanmaraş İstiklalspor, daha sonrada  Kırıkkale maçlarından  iyi sonuçlar almak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
 

Muhabir: Ercan Aygün