Zonguldakspor FK hafta sonunda oynayacağı Edirnespor müsabakasının hazırlığını tamamladı.
Nesine 3. Lig 4.grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor FK sezonun altıncı haftasında deplasmanda Edirnespor ile karşılaşacak.
Müsabakanın hazırlığını bugün yaptığı antrenmanla tamamlayan kırmızı lacivertli futbolcular müsabaka için yarın Edirne'ye hareket edecekler.
ZONGULDAK 3, EDİRNESPOR 12.SIRADA
Zonguldakspor FK geride kalan 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik alarak 13 puan topladı ve puan cetvelinin 3. basamağında yer alıyor. Edirnespor ise 5 maçta sadece bir galibiyet ve bir beraberlik aldı.3 kez de mağlup oldu. 4 puana sahip olan  Edirnespor 12.sırada bulunuyor.
Hafta içinde Hoca değişikliğine giden sarı kırmızılı  ekip Pazar günü oynayacağı müsabakayı kazanarak bir çıkış yakalamak istiyor. Zonguldakspor FK ise deplasmandan 3 puanla dönerek zirve iddiasına devam ettirmek amacında.

CAN GÜVEN 'HEDEF BELLİ'

Zonguldakspor Teknik Patronu Can Güven, her müsabaka olduğu gibi bu maçı da kazanmak için çıkacaklarını ifade ederek  “Deplasmanda oynayacağımız bir karşılaşma. Birinci önceliğimiz her zamanki gibi kazanmak olacak. Edirne’den 3 puanla dönmek istiyoruz. Oyunumuza, oyun planımıza, taktik disiplinimize güveniyorum. Oyuncularım saha içinde gereken sorumlulukları fazlasıyla alacaklardır. Kendi doğrularımızı yerine getirmemiz ve net bir şekilde sahaya yansıtmamız halinde eminim ki kazanan taraf biz olacağız” diye konuştu.
ZONGULDAK'IN 50 TARAFTARI OLACAK 
Pazar günü saat 15.30'da Edirne Tunca sahasında oynanacak müsabaka için Zonguldakspor taraftarına ayrılan kontenjan belli oldu.
1000 kişilik seyirci kapasiteli tribünlerin %5'i Zonguldak taraftarına ayrıldı. Karşılaşmaya 50 kişilik Zonguldakspor taraftarı alınacak. Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk taraftarları mağdur olmaması için 50 kişilik kontenjan kuralına göre davranmalarını istedi.

İŞTE HAFTANIN  PROGRAMI VE ZORLU MAÇLARI YÖNETECEK HAKEMLER 

Nesine 3. Lig 4. Grup'ta Pazar günü oynanacak 6.hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
Temsilcimiz Zonguldakspor FK'nın deplasmanda Edirnespor ile oynayacağı karşılaşmayı Eskişehir Bölgesi Hakemi  Tolga Tuna Yönetecek. Yardımcılıklarını ise Kocaeli Bölgesinden Burak Çeleb ve Balıkesir Bölgesi'nden Ardahan Işık yapacak.

ZORLU MAÇLARDA ONLAR GÖREV YAPACAK 
Nesine 3. Lig 4.grupta hafta sonunda oynayacak maçları yönetecek hakemler şunlar: 
Akedaş EPSAŞ Kahramanmaraş İstiklalspor -7 Eylül Turgutlu 1984 Sportif Yatırımları AŞ: Abdülselam Koçak
Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş- Mardin 1969 Spor: Teksen Eker
Kolibri Ağrı 1970 Spor- Denizlispor:Şahin Berker
Kırıkkale FK- Sebat Gençlik Spor:Talha Öztürk
Polatlı 1926 Spor-Niğde Belediyespor: Ahmet Resuloğlu 
Erciyes 38 Futbol Kulübü- Orduspor 1967 A.Ş: Metin Ateş 
Edirnespor- Zonguldakspor FK: Tolga Tuna
Bursa Nilüfer Spor  Kulübü- İzmir Çoruhlu Futbol Kulübü A.Ş: Mikail Cihangir 
HABER:Ercan Aygün

Muhabir: Ercan Aygün