Ziraat Türkiye Kupası İkinci Tur maçları 8 Ekim Salı günü oynanacak karşılaşmalarla start alacak.
Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda oynanacak olan müsabakalarda görev yapacak hakemler ve yardımcıları belirlendi. Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçları 8, 9 ve 10 Ekim tarihlerinde oynanacak.
 Kupa mücadelesinin ilk turanda Bartınspor’u eleyen  Zonguldakspor FK, ikinci turda Kırıkkale FK ile eşleşti.
Nesine 3. Lig 4. Grup'ta da birbirlerine rakip olan İki takım 4 gün içinde ikinci kez karşılaşacak. Zonguldakspor, Ligde Cumartesi günü oynanan maçta rakibini 2-1 yenmişti. İki takım bu kez kupa mücadelesinde kozlarını paylaşacak. Karşılaşma 8 Ekim Salı günü Saat 15.00’de Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda oynanacak. Rakibine üstünlük kuracak olan takım  tur atlayacak.
HAKEMLER İSTENBULDAN GELİYOR
Zonguldakspor ile Kırıkkale FK takımları arasında yarın saat 15.00’da Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda oynanacak  maçı yönetecek hakemler belli oldu.
Türkiye  Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamada zorlu kupa mücadelesini İstanbul Bölgesinden  Hatem Yarar yönetecek. Yardımcılıklarını ise aynı Bölgeden  Burak Bakırtaş ve Ömer Faruk Büyükeken yapacak. Tek maç eleme usulü ile oynanacak karşılaşmayı kazanacak olan takım tur atlayacak.
ELMAS YİNE KAZANMAK İSTİYOR
Cumartesi günü oynanan lig maçında  rakibini 2-1 yenerek  zirve yolunda  önemli bir galibiyet elde eden Zonguldakspor’da hedef yine kazanmak. Kırmızı- lacivertli ekip  kupa mücadelesinde rakibini  eleyerek üçüncü tura yükselmek istiyor.
Teknik Patron Can Güven,” Cumartesi günü çok çetin geçen bir maç sonrasında rakibimiz 2-1 mağlup etmeyi başardık. Salı günü kupa maçında aynı takımla bir kez daha karşılaşacağız.Hazırlıklarımızı tamamladık.Kırıkkale FK maçından bir kez daha galibiyetle ayrılarak kupa serüveninde de yolumuza devam etmek istiyoruz. Hafta arası olmasına rağmen ben yarın oynanacak  maçta taraftarlarımızdan  yine destek bekliyorum “ dedi.

Muhabir: Ercan Aygün