TFF 3. Lig 4. Grup temsilcimiz Zonguldakspor FK yönetimi, Harun Demir öncülüğünde takıma gönül veren herkesi ve kamuoyunu bilgilendirme adına Dedeman Otel'de toplantı düzenledi. 

Toplantıda önemli konulara değinen ve yeni oluşum hakkında önemli bilgiler veren Harun Demir, "Zonguldakspor'da üyelik sistemi, altyapı ve tesis konusu" ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Harun Demir, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Yıllardır konuşulan bir durum var,  'tek başlılık var, seçme hakkımız yok, üyelik kapalı, üyelik yapmıyoruz' gibi söylemler var. Bu söylemleri ortadan kaldırmak için Pazartesi itibariyle üyelik sistemimiz başlıyor. Üyelik kayıt yeri olarak Kent Lokantası'nın yanındaki yer bize tahsis edildi. Hem şahsım adına hem kulübümüz hem de Zonguldak adına Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem'e teşekkür ediyoruz. Üyelik sistemini başlatıyoruz.

Üyelik sistemi nasıl olacak? 

Üyelik sistemimizde bir giriş aidatımız var, ondan sonra belirli bir bedel var. O bedel karşılığında üye olan herkes, hem seçme hem de seçilme hakkı var. Bizim öngörümüz 2 yılda bir başkanlık seçimi olması. Kimse her dönem başkan olacak diye bir durum da yok. 

Altyapı konusu

Zonguldakspor olarak bizim en büyük eksiklerimizden birisi Metin hocamızla anlaşarak bir yola çıktık. İşin takipçisiyiz, 2 yıl içerisinde altyapıda çok iyi işler  yapacağız. Akademi Ligi'ne 3 yıldır katılmıyoruz. Seneye altyapımızı tesisleşme anlamında düzenleyip lige katılacağız.

Zonguldakspor'a yeni tesis

Tesisleşme adına, Spor İl Müdürlüğü'ne bir başvurumuz var. Üzülmez'deki Gönül Alışır Tesisleri'ne Zonguldakspor tesisleri için başvuru yaptık. Müdürümüz "olur" görüşünü verdi, yazımız şu an Ankara'da. Konunun takipçisiyiz, büyük ihtimalle Gönül Alışır Zonguldakspor'a tahsis olacak. Oraya yerleşeceğiz, altyapımızın tesis problemini ortadan kaldırıyoruz."

Muhabir: Ercan Aygün