Zonguldak Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Başkan Yardımcısı  Yücel Mercimek, Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya ve Elektrik Mühendisi ve ZTSO Eksperi Bülent Özgümüş‘ten oluşan Zonguldak Ticaret Ve Sanayi Odası heyeti Modern Karton Zonguldak Fabrikasını ziyaret etti. 

Heyet Fabrika Müdürü Tamer Zengin refakatinde fabrikayı gezdi. Fabrika Müdürü Tamer Zengin, heyete fabrikayı tanıtarak hammadde girişinden son mamul çıkışına ve ürün yükleme alanına kadar tüm sahayı heyete gezdirerek üretim süreçleri hakkında heyeti bilgilendirdi. 

Zonguldak Ticaret Ve Sanayi odası yönetim kurulu başkanı Metin Demir’’ ilimizde çok yakın zamanda faaliyete geçecek olan Modern Karton Fabrikası’nı  ziyaret ettik. Fabrika Müdürü Tamer Zengin bizlere fabrikayı tanıttı. Üretim süreçleri hakkında bilgi verdi.  Modern Karton üretim teknolojisi ve otomasyon sistemi ile kağıt sektöründe dünyanın en gelişmiş teknolojisine sahip şirketlerden biri. Türkiye’de sektörünün lideri konumunda. Ülkemizdeki Oluklu mukavva kağıt ihracatının neredeyse tamamını tek başına gerçekleştiriyor. Üretiminde %100 atık kağıt kullanılmakta. İlimizde doğrudan ve dolaylı olarak istihdama önemli miktarda katkı sağlayacak. Bununla birlikte çok sayıda yan sanayinin gelişmesine katkı verecek.  İlimize böyle bir fabrikayı kazandırdıkları için   Eren ailesine teşekkür ediyorum. İlimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Kaynak: Haber Merkezi